Specificaties

Afijn, eerst even wat technische details. De Go+Play Wireless heeft een geheugen waardoor deze liefst acht - weliswaar niet tegelijk - verbonden apparaten herkent. De luidsprekerdock is verder uitgerust met twee Atlas-woofers van 30 watt die zorgen voor scherpe middentonen en een vol basgeluid. De twee 15 watt Ridge-tweeters produceren zeer heldere hoge tonen. Doordat Harman Kardon gebruik maakt van bi-amping, is het geluid rijk en helder tegelijk.

Mensen die hun ‘ouderwetse’ sounddock ook vaak gebruikten om hun device op te laden hoeven zich geen zorgen te maken. Daar is rekening mee gehouden, want de Go+Play Wireless is voorzien van een USB-oplaadpoort. Al heb je daar dan nog wel een kabeltje voor nodig. Ook kan externe audioapparatuur worden aangesloten door middel van een 3.5 mm stereo-ingang. Naast de netvoeding, kan de Go+Play Wireless ook snoerloos worden gebruikt. Daartoe dienen wel acht type-D batterijen onderin het apparaat gestopt te worden.

Zoals gezegd verloopt de Bluetooth connectie vlekkeloos. Op de iPhone kan een gratis app worden gedownload, die feitelijk hetzelfde werkt als de standaard app Muziek van Apple. Met dat verschil dat je met de app Play het apparaat ook harder of zachter of zelfs aan en uit kan zetten.

De TrueStream technologie van Harman Kardon zorgt er verder voor dat automatisch de best beschikbare codec wordt gebruikt, terwijl door de toepassing van signaalverwerking elk verlies in kwaliteit wordt aangepakt. Dat hoor je terug, want de Go+Play heeft een prima geluid voor zijn prijsklasse. Daarnaast is het apparaat natuurlijk zeer fraai vormgegeven, de roestvrijstalen details geven het toch al robuuste luidsprekerdock een stoer uiterlijk.

De Go+Play is vanaf heden verkrijgbaar in de zwarte uitvoering, het witte model volgt in april. Zoals eerder gemeld is de adviesprijs voor beide uitvoeringen 349 euro. Kijk ook eens op de Special van Harman.


EDITORS' CHOICE