De stand

Redactie HiFi.nl | 06 januari 2013 | Harman Kardon

Naast de Mini nog een nieuw product in de Lightning lijn voor JBL: de OnBeat Rumble. De draadloze luidspreker is uitgerust met TrueStream technologie van Harman. Deze technologie biedt, volgens Harman, geluid van de allerhoogste kwaliteit bij het streamen vanaf een Apple product, andere smartphone of tablet via bluetooth. Daarnaast beschikt de speakerdock over een 4,5 inch subwoofer met Slipstream Port technologie. Hierdoor dreunt de bas niet ongewenst door.

Voor Harman Kardon zijn er twee nieuwe producten op de CES: de AVR 270 en AVR 370. Deze zijn ontworpen om muziek- en filmliefhebbers te verrassen met adembenemend beeld en geluid. Ze beschikken over multizone functies, zodat gebruikers tegelijkertijd muziek vanaf twee verschillende bronnen kunnen afspelen in twee verschillende ruimtes. Daarnaast zijn ze uitgerust met diverse draadloze functies, zoals AirPlay, vTuner internetradio en een DLNA 1.5 aansluiting voor streaming. De Harman Kardon 370 beschikt daarnaast ook over een Wifi-aansluiting. Verder kunnen gebruikers de gratis HK afstandsbediening app downloaden, beschikbaar voor zowel Apple als Android gebruikers.

Naast deze nieuwe producten zijn er nog meer bezienswaardigheden op de Harman stand. Zo zijn er drie high-end auto’s, compleet met nieuwe audio- en infotainmentsystemen. Ook zijn er diverse ‘connected’ producten die, aangestuurd via smartphones en tablets, gebruikt kunnen worden in de auto, thuis en onderweg. Daarnaast zijn er ook nog privéruimtes om de geluidskwaliteit van producten te ervaren. 

Kijk ook eens op de Harman Special, en volg al het laatste nieuws rond de Consumer Electronics Show in Las Vegas via HiFi.nl/CES.


EDITORS' CHOICE