Harman International op CES 2013

Redactie HiFi.nl | 06 januari 2013 | Harman Kardon

Tijdens de International Consumer Electronics Show 2013 zal Harman International aanwezig zijn om de nieuwste producten van JBL en Harman Kardon te introduceren. Hiernaast krijgen bezoekers bij de Harman stand een preview van het nieuwste Lightning-connector dock, een draadloze speaker en een AVR-productlijn. En alles wordt de komende maanden op de Nederlandse markt gelanceerd.

Onder deze nieuwe producten bevindt zich de JBL Charge. Een draagbare muziekspeler welke verbinding kan maken met smartphones, draagbare muziekspelers en tablets. Dit alles dankzij bluetooth. Ook beschikt de Charge over een usb-poort om smartphone of tablet mee op te laden.

Met de introductie van de JBL OnBeat Micro en JBL OnBeat Venue LT was JBL de eerste aanbieder van Lightning-connector speakerdocks. Tijdens de CES 2013 voegt JBL het derde product aan deze lijn toe: de OnBeat Mini. De Mini kan makkelijk mee genomen worden en beschikt over twee full-range-transducers. Volgens Harman produceren de ingebouwde speaker drivers een krachtig geluid dat door de ingebouwde digitale signaalverwerking scherp blijft en de kamer vult. Het apparaat is compatibel met de iPad mini, de vierde generatie iPads, iPhone 5 en de nieuwe iPod modellen.


EDITORS' CHOICE