NIEUWSSamsung

Update: Google TV

Nauwelijks bekomen van die indrukwekkende televisies, toonde het Koreaanse bedrijf aan ook op het gebied van smartphones, het introduceerde de nieuwe GALAXY Note II, en laptops, IFA kreeg de primeur van de nieuwe ATIV-serie, behoorlijke stappen te hebben gezet. En met de geheel nieuwe GALAXY Camera, met 16MP sensor, biedt het een “fotocamera met de mogelijkheden van een smartphone”. Gemaakte foto’s kunnen op de GALAXY Camera ook direct bewerkt worden en via 3G, 4G en Wifi worden verstuurd naar bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Daarnaast maakt ook deze camera gebruik van spraakherkenning. Acties als “zoom” en “shoot” kunnen met de stem worden aangestuurd.

Update:
Inmiddels is bekend dat Samsung een Google televisie heeft aangekondigd. Deze tv zal naast de functies die alle andere Smart tv’s van Samsung beschikken, zoals de speciale Samsung app store, ook Google tv aanbieden. Eerder schreef HiFi.nl al over Sony, zij rustten hun nieuwe netwerkmediaspeler uit met Google TV. 

Niemand weet nog precies hoe Samsung Google TV gaat laten samenwerken met haar eigen app store, maar we verwachten snel meer te horen.

De nieuwe Smart tv met Google is te verwachten voor het einde van dit jaar.


Bron

Al met al was het zeker indrukwekkend wat Samsung op de IFA liet zien. Je vraagt je tegelijk af of het Koreaanse bedrijf erin gaat slagen de eigen grenzen nóg verder te verleggen.  

EDITORS' CHOICE