ARTIKEL

Nog meer successen

Er was nog meer Team Orange succes in de Master 5 channel klasse. Fabian Doodkorte behaalde een zeer verrassende 2de plaats. Verrassend omdat zijn auto, een Citroen C2 met een Clarion / Tru / Micro Precision installatie, nog helemaal niet af is.

De subwoofer is namelijk nog helemaal niet gemonteerd! De compo-set maakte echter alleen al zo`n indruk op de juryleden dat Fabian de beker voor de 2de plaats in ontvangst mocht nemen. Hij moest alleen de meerdere erkennen in een ander Team Orange lid, namelijk Marc Delnoij (beter bekend als Didi).

Zijn geheel in Didi-Style gebouwde auto, een Toyota Corolla met een Alpine/Helix/Hertz/Audio Design installatie heeft namelijk een totale winkelwaarde van slechts ongeveer 1500 euro. Maar hij verslaat hiermee auto`s met installaties van vele duizenden of zelfs tienduizenden euro`s. Didi toont hiermee maar weer eens aan dat een stel goede oren en een paar handige handen de belangrijkste instrumenten zijn om veel succes te hebben in deze sport.

Ook de C2 van Fabian en de Corolla van Didi zullen te bewonderen zijn op de Nederlandse EMMA wedstrijden. Ga deze auto`s zeker eens goed beluisteren! En vergeet ook de Peugeot 605 van Frank Heinrichsbauer niet. Deze sympathieke Duitser was de afgelopen seizoenen bijna onverslaanbaar op de Nederlandse EMMA wedstrijden in de Pure Passive klasse met zijn klassieke Opel Ascona. In Sinsheim kwam hij met een compleet nieuw opgebouwde auto op de proppen met een complete Steg/Audio System installatie. Frank zette een zeer knappe prestatie neer door meteen met overmacht de Pure Passive klasse te winnen.

De absolute winnaar van de Sound Quality wedstrijd was de indrukwekkende BMW 7 van Ketil Skjei, team Pioneer. Deze auto behaalde een indrukwekkende score van maar liefst 260 punten op het onderdeel geluidskwaliteit. En daarom werd deze auto uitgeroepen tot best klinkende auto van de EMMA competitie. In de Multimedia Klasse ging de bekende "porno bus" van Andreas Giebeler er weer vandoor met de prijzen. Indrukwekkend was ook de Mercedes van Lars Stuckard. Lars ging er vandoor met de winst en een hele mooie score in de Multimedia Experienced klasse op zijn allereerste wedstrijd.

Al met al een zeer geslaagde start van het nieuwe EMMA seizoen met veel bekende gezichten. Want niet alleen onder de deelnemers was Team Orange goed vertegenwoordigt. Want of je nu keek naar het Juryteam, de backoffice of naar de EMMA medewerkers die onder andere alle deelnemers naar hun plaatsje loodste, er waren erg veel bekende gezichten te zien uit Nederland en België.
Al deze mensen gaan ook het nieuwe EMMA seizoen in Nederland en België weer een grote en gezellige competitie houden. Voor de agenda van deze wedstrijden kijk snel op www.emmanet.nl

Ook zijn hier meer foto`s te vinden van de Car und Sound Messe.
Voor alle uitslagen uit Sinsheim en nog meer foto`s en verhalen, kijk op www.emmanet.com


EDITORS' CHOICE