NIEUWSDenon

Nieuw assortiment Denon in Effenaar

Hifi-merk Denon is pas ondergebracht bij D&M Benelux, waar je ook het eveneens Japanse Marantz en het Amerikaanse Boston aantreft, en pakt nu al uit met een uitgebreide productintroductie: twee dagen van presentaties voor de pers en de handel in de Effenaar in Eindhoven. We waren erbij, en namen uiteraard een popfotograaf mee.

Denon presenteerde in de Eindhovense poptempel de nieuwe producten voor het komende jaar, en dat zijn er nogal wat. In de zomer van 2012 mogen we maar liefst zes nieuwe receivers, twee Blu-ray spelers, zes nieuwe hifi-componenten en vier nieuwe minisystemen welkom heten. Ook heeft Denon iets nieuws in de planning voor lancering in de zomer, waar we nog niets over mogen vertellen - later meer!

Twee volle dagen heeft Denon uitgetrokken om in de grote zaal van de Effenaar in Eindhoven alle nieuwe producten aan dealers en pers te presenteren. Maar het gaat dan ook om maar liefst 18 nieuwe loten aan de stam van het onlangs naar D&M verhuisde merk, in verschillende categorie√ęn zoals hierboven al opgesomd.

Sommige van de gepresenteerde producten kregen ‚Äėkleine cosmetische aanpassingen‚Äô, maar hebben vrijwel allen √©√©n ding gemeen: ze zijn aangepast of ontwikkeld voor een zo hoog mogelijk bedieningsgemak, en allemaal zijn ze geschikt voor netwerken. Dat heeft volgens Denon namelijk de toekomst. Daarnaast kondigde het merk aan bezig te zijn met een applicatie waarmee alle Denon-apparaten gemakkelijk mee zijn te bedienen; de Denon app.¬†

MERK

EDITORS' CHOICE