NIEUWSDenon

Feel it!

Denon RCD-N7
De Denon RCD-N7 set springt er qua uiterlijk meteen uit, en zal met zijn jonge look en feel (niet voor niets is Feel It! de nieuwe slogan van het merk) ook een jeugdig publiek aanspreken. Dit complete, witte audiosysteem heeft een iPod dock en werkt met Airplay, maar je kunt er ook nog –heel `ouderwets`- een cd’tje mee afspelen. Hij werkt met AirPlay (via een gratis software update), waardoor diensten als Spotify ook beschikbaar zijn, en kost 599 euro. Met speakers kost hij 799 euro. Ook niet onbelangrijk: Deze set speelt niet alleen mp3, maar kan ook hogere kwaliteit bestanden aan zoals FLAC.

Denon RCD-N7 met speakers (klikbaar voor groter formaat)

Denon DCD-2010AE
De DCD-2010AE is een topmodel van Denon, zeker in combinatie met de PMA-2010AE. Een multi-getalenteerde speler die ook weer uitermate geschikt is voor netwerken. Hij speelt muziek rechtstreeks vanaf je iPod en dankzij de ingebouwde AL32 processor is het geluid van hoge kwaliteit. Hij kost dan ook een paar centen: voor iets minder dan 2200 euro is hij van jou.

Lees ook onze eerdere recensie van jubileumedities DCD-A100 en PMA-A100

Denon DCD-2010AE en PMA-2010AE (Klikbaar voor groter formaat)

Plug & Play
De twee nieuwe Blu-ray spelers zijn stiller geworden en hebben een snellere laadtijd van twintig procent. Denon wilde bij alle producten de gebruiksvriendelijkheid vergroten. Plug & Play moet mogelijk zijn. Ook kondigde Denon aan bezig te zijn met een applicatie waar alle Denon-apparaten gemakkelijk mee zijn te bedienen.

AV-receivers komen met een uitgebreid set-up menu om je bij de aansluiting te helpen

Sommige details en exacte data van wanneer de producten in de winkels liggen blijven dus nog even uit, maar uiteraard houdt HiFi.nl je te zijner tijd op de hoogte van de relevante updates.

Ook staat er binnenkort al een volgende presentatie van D&M op de planning, waar ook Marantz en Boston Acoustics een rol in zullen spelen - en we waarschijnlijk meer kunnen vertellen over het nieuws dat we voorlopig nog even voor ons moeten houden... Kijk ondertussen op de Special Page van Denon voor alles over het merk en de bestaande producten.

KIJK OOK EENS OP DE NIEUWE DENON SPECIAL


MERK

EDITORS' CHOICE