Musical Fidelity Nu-Vista Uni PSU: afzonderlijke voeding voor Nu-Vista Vinyl 2 en Nu-Vista DAC

Musical Fidelity heeft in november 2023 de Nu-Vista DAC en Nu-Vista Vinyl 2 gelanceerd. Destijds had de fabrikant een optionele externe voeding aangekondigd, die overigens t.z.t. ook de nog te lanceren Nu-Vista CD kan voeden. De Nu-Vista Uni PSU is nu op de markt gekomen in een zwarte en zilverkleurige uitvoering.

Musical Fidelity NU-Vista Uni PSU: voor een betere voeding van de NU-Vista broncomponenten

De leden van de Nu-Vista productlijn van Musical Fidelity zijn de vlaggenschepen van het bedrijf. Eind november kwamen DA-converter Nu-Vista DAC en instelbare phono-versterker Nu-Vista Vinyl 2 op de markt.

Lees ook onze recensie over de Musical Fidelity Nu-Vista DAC.

De Nu-Vista Uni PSU is reeds in november 2023 een upgrade-voeding voor de Nu-Vista Vinyl 2, Nu-Vista DAC en een binnenkort te verschijnen nieuwe Nu-Vista cd-speler. Net als bij de Nu-Vista PRE, PAS en PAM worden betere geluidsprestaties bereikt door de voeding van de hoofdunit te verwijderen en deze in een aparte behuizing onder te brengen. Onafhankelijke voedingen voor elk van de audiokanalen en voor de besturingssystemen zorgen voor een nog grotere geluidsdiepte en scheiding van de audiokanalen.

Musical Fidelity maakt gebruik van de extra ruimte om een ontwerp te realiseren dat een stap verder gaat dan wat doorgaans mogelijk is in one-box oplossingen. Hierdoor zijn de voedingen stiller en bereiken vrijwel geen netwerkgerelateerde artefacten de gevoelige audiocircuits.

Met de optionele aansluitkabels van drie meter kan de voeding ver weg van de daadwerkelijke DAC of Vinyl 2 worden geplaatst, waardoor de audioprestaties worden gemaximaliseerd en bovendien een flexibele opstelling mogelijk is.

Adviesprijs Musical Fidelity Nu-Vista Uni PSU: 8.990 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE