NIEUWSNAD

NAD Electronics lanceert nieuwe C 700 V2 BluOS streamingversterker

Elektronicamerk NAD Electronics heeft de lancering van de C 700 V2 BluOS Streaming Amplifier aangekondigd. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, beschikt de C 700 V2 over aanzienlijke verbeteringen in prestaties en functionaliteit. De C 700 V2 beschikt over een verbeterde ESS Sabre DAC, MM phono-ingang, Dolby Digital-decodering, Dirac Live-gereedheid en IR-afstandsbediening. Voeg een set passieve luidsprekers toe en het muziekfeest kan beginnen. 

NAD C 700 V2: alles-in-één versterker, DA-converter en streamer

De NAD C 700 V2 BluOS streamingversterker vertegenwoordigt volgens de ontwerpers een aanzienlijke verbetering vergeleken met zijn voorganger. Het is een modern en veelzijdig toestel. Onder de motorkap is een geïntegreerde versterker geplaatst met analoge en digitale ingangen. Per kanaal is 80 Watt beschikbaar. De DA-converter is voorzien van een geavanceerde ESS Sabre ES9028 DAC-chip en belooft een verfijnde luisterervaring die wordt gekenmerkt door grotere precisie en diepte. Samen met NAD's beproefde HybridDigital UcD-versterkertechnologie, zou dit voor een een krachtige en heldere geluidsweergave moeten zorgen, geschikt voor zowel audiofielen als muziekliefhebbers.

NAD C 700 V2: zowel voor stereo als voor surround

Een van de opvallende kenmerken van de C 700 V2 is de naadloze integratie van stereo en surround sound mogelijkheden. De mogelijkheid om over te schakelen naar een 4.1 Dolby Digital Surround-opstelling met BluOS-enabled achterkanalen en een bedrade subwoofer vergroot de veelzijdigheid ervan, waardoor hij geschikt is voor zowel muziek- als thuisbioscooptoepassingen.

NAD C 700 V2: slimme akoestiek

De NAD C 700 V2-streamingversterker is nu klaar voor Dirac Live en biedt gebruikers de mogelijkheid om geavanceerde kamercorrectiemogelijkheden te ontgrendelen met de aankoop van een Dirac Live-licentie. Met behulp van een gekalibreerde microfoon (afzonderlijk verkrijgbaar) en de Dirac-app kunnen gebruikers hun luidsprekers nauwkeurig afstemmen om overal in de luisterruimte te genieten van muziek en films zoals oorspronkelijk bedoeld. De C 700 V2 kan maximaal vijf Dirac Live-profielen opslaan, geschikt voor verschillende opstellingen en kameromstandigheden.

NAD C 700 V2: anders nog iets?

De NAD C 700 V2 heeft alles wat nodig is om muziek af te spelen, door simpelweg luidsprekers toe te voegen. De toevoeging van een draaitafelingang voor MM-elementen is een opmerkelijke verbetering, bedoeld voor vinylliefhebbers die nu van hun platen kunnen genieten met nauwkeurige RIAA-equalisatie en weinig ruis.

Het uitgebreide connectiviteitsaanbod, waaronder HDMI eARC, tweeweg aptX HD Bluetooth en Apple AirPlay 2, biedt flexibiliteit voor verschillende apparaten, waardoor de integratiemogelijkheden van de versterker in diverse entertainmentsystemen worden verbeterd. Het bevat ook USB Type A voor het afspelen van muziek van en USB-opslagmedium en het aansluiten van een optionele kalibratiemicrofoon.

NAD C 700 V2: muziekstreaming in hoge resolutie en ondersteuning van multiroom afspelen

BluOS-streaming en multiroom functionaliteit vormen de kern van de C 700 V2 en bieden toegang tot meer dan twintig populaire muziekstreamingdiensten, duizenden internetradiostations en lokale digitale muziekbibliotheken. De compatibiliteit met grote huiscontrolesystemen en stemassistenten zoals Alexa en Siri voegt een extra laag gemak toe, waardoor het een slimme toevoeging is aan moderne huizen.

NAD C 700 V2: aluminium behuizing en een met intuïtieve bediening

Ook het ontwerp van de NAD C 700 V2 verdient lof, met een high-definition kleurendisplay en een solide aluminium behuizing die een premium en minimalistische esthetiek uitstraalt. Gebruiksvriendelijke bediening via de BluOS Controller-app, samen met de meegeleverde afstandsbediening en compatibiliteit met andere IR-afstandsbedieningen, zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve bediening.

NAD C 700 V2: prijs en leveringsinformatie

Naar verwachting komt de NAD C 700 V2 tegen het einde van augustus voor levering beschikbaar. De adviesprijs is net geen 1.600 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE