NIEUWSIntegra

Integra DTM-7.4: stereo receiver met alle aansluitingen en RS-232 poort voor CI-doeleinden

Sinan Kökbugur | 22 mei 2024 | Fotografie Fabrikant | Integra | Importeur: Audioscape

De Integra DTM-7.4 is een tweekanaals receiver met zo ongeveer alle denkbare analoge en digitale aansluitingen. Het toestel onderscheidt zich van veel concurrenten door de aanwezigheid van een RS-232 poort. De DTM-7.4 ondersteunt de platformen van Control4, Creston, Savant en anderen en kan daarmee makkelijk worden opgenomen in een smart home systeem.

Integra DTM-7.4

Integra is een zustermerk van Onkyo en is eigendom van Premium Audio Co., een investeringsmaatschappij die o.a. eigenaar is van de merken Klipsch. Jamo, Magnat, Heco, Pioneer, Onkyo en Integra. De Integra DTM-7.4 heeft veel overeenkomsten met de Onkyo TX-8470 waar wij kort geleden over hebben geschreven. Het grote verschil is dat de Integra DTM-7.4 allerlei mogelijkheden biedt die interessant zijn als de gebruiker de stereo receiver wil opnemen in een home domotica systeem.

De DTM-7.4 is ontworpen en gebouwd voor slimme thuisinstallatiebehoeften. De tweekanaals receiver beschikt over webinstallatie, IP-controle, RS232, IR in/uit en afstandsbediening en diagnostiek.

De DTM-7.4 is ideaal voor zones die geen surroundkanalen nodig hebben en is speciaal ontworpen voor eenvoudige systeemintegratie voor installateurs. Voeg daar een volledige reeks ingebouwde CI-integratiesoftwaretools en compatibiliteit met Control4 SDDP, Crestron, Josh, Savant (en anderen) aan toe, en de DTM-7.4 kan in elk home entertainment-systeem worden geïntegreerd. De DTM-7.4 wordt ook geleverd met een traditioneel ogende afstandsbediening en biedt ook stembediening via ingebouwde Google (Google Assistant) en Apple (Siri).

Net als de Onkyo TX-8470 is de Integra DTM-7.4 een tweekanaals versterker voorzien van radiofuncties, streaming-functies en een overvloed aan analoge en digitale aansluitingen, waaronder ook HDMI-aansluitingen en een draaitafelingang. De eindtrappen werken in klasse G en kunnen 110 Watt per kanaal aan acht Ohm leveren. De DTM-7.4 lijkt gemaakt de zijn voor wie geen behoefte heeft aan surround-geluid en de bijkomende hoeveelheid luidsprekers en installatiecomplexiteit.

We hebben nog geen prijs en leveringsinformatie voor de Benelux vernomen.


EDITORS' CHOICE