NIEUWS

Latham Audio organiseert Naim Roadshow met Mark Raggett op 13, 14 en 15 maart 2024

Importeur Latham Audio organiseert een zogenoemde roadshow waarbij de producten van het Engelse Naim Audio drie dagen achter elkaar bij drie verschillende audiodealers gedemonstreerd zullen worden. Mark Raggett van Naim Audio zal de demonstraties begeleiden en vragen van belangstellenden beantwoorden.

Naim Audio Roadshow

Mark Raggett is al jaren een bekend gezicht op de diverse shows en evenementen van het in Groot-Brittannië gevestigde Naim Audio. Met meer dan 25 dienstjaren bij de fabriek in Salisbury kent hij het merk beter dan wie ook. Hij is zijn carrière bij Naim ooit gestart in de productie van circuit boards en heeft sindsdien zich opgewerkt in het bedrijf.

Latham nodigt belangstellenden uit om kennis te maken met de nieuwe producten van Naim Audio onder de deskundige begeleiding van Mark.

De laatste maanden heeft Naim een groot aantal producten gelanceerd en hebben zij grotendeels de gehele Classic serie vervangen door de New Classic 200- en 300 serie. Bezoekers van de roadshow kunnen tijdens de demonstraties de verschillen horen.

Lees ook onze recensie over de Naim New Classic 200 serie en onze recensie over de Naim New Classic 300 serie.

Naim Audio staat bekend om het feit dat de geluidskwaliteit d.m.v. betere voedingen nog verder kan worden  verbeterd. Uiteraard laat Latham dit tijdens deze sessies ook aan de luisteraars horen.

De Uniti serie heeft onlangs uitbreiding gekregen aan de bovenkant van het programma. De Nova Power Edition is de sterkte all-in-one die Naim Audio ooit heeft geproduceerd. Met een vermogen van maar liefst 2 x 150 Watt bij acht Ohm kan hij gemakkelijk grote luidsprekers onder controle houden. Net als alle andere Naim Uniti producten is hij voorzien van de bekende en gebruiksvriendelijke bediening en ondersteuning voor de meeste streaming audio diensten.

Naim Roadshow: waar en wanneer?

Vanwege de beperkte ruimte is het nodig om op voorhand aan te melden. Dit kan telefonisch of via een mail naar de winkel. Meer informatie is te vinden op: https://www.lathamaudio.nl/roadshow

Evenementen met Mark Raggett:

Woensdag 13 maart 2024 bij Wilbert HiFi in Utrecht van 19.00 tot 21.00 uur
Donderdag 14 maart 2024 bij Eglantier HiFi in Mechelen (B) van 19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 15 maart 2024 bij The HiFi Studio in Leiden van 14.30 tot 16.30 uur

Op zaterdag 16 maart 2024 bent u welkom van 11.00 tot 16.00 uur bij The HiFi Studio in Leiden Deze demonstraties worden door Latham Audio verzorgd, d.w.z. zonder Mark Raggett.


EDITORS' CHOICE