Luistershow met luidsprekers van Magnepan en platenspelers van EAT op 1 en 2 maart a.s. bij The Hifi Studio

Redactie Hifi.nl | 23 februari 2024 | Fotografie Fabrikant

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart a.s. opent audiodealer The Hifi Studio in Leiden zijn deuren voor een show met Magnepan luidsprekers en platenspelers van European Audio Team (EAT). Het systeem wordt aangestuurd door versterkers van het Japanse Accuphase. Kom vooral langs maar graag van tevoren even aanmelden.

Magnepan, EAT en Accuphase voor het voetlicht op 1 en 2 maart bij The Hifi Studio

The Hifi Studio gaat draaien met de draaitafel Forte S van EAT voorzien van element Jo N8 van EAT, buizenvoorversterker EAT GLO S en voeding LPS 2 van EAT.

De luidsprekers van Magnepan type 3.7i zijn helaas vertraagd waardoor er met de 1.7i gespeeld gaat woorden, aangestuurd door de bijzondere geïntegreerde versterker E-800 van het Japanse Accuphase die werkt in klasse A. Importeur Rick Paap is aanwezig om demonstraties te doen en bijzondere muziek te laten horen.

“De luidsprekers van Magnepan gaan ons naar ons hart. Sinds 1982 voeren wij dit bijzondere merk al en het blijft ons verbazen hoe goed ze klinken voor het geld in combinatie met de juiste versterker. Een echt “snoepje” in onze hifi snoepwinkel,” aldus de toelichting van The Hifi Studio.

Om deel te nemen aan een van de tijdslots wordt vriendelijk verzocht om van tevoren aan te melden via het formulier op de website. Dit helpt The Hifi Studio om ervoor te zorgen dat elke bezoeker een optimale ervaring heeft tijdens de show.

Aanmelden graag via https://number-one.nl/magnepan-eat-show.


EDITORS' CHOICE