Luistershow met Monitor Audio Hyphn van dond. 22 febr. t/m zat. 24 febr. a.s. bij Van Deynen

Van donderdag 22 februari t/m zaterdag 24 februari 2024 organiseert de in het Friese Sint Nicolaasga gevestigde audiodealer Van Deynen smart solutions een luistershow waarbij de luidsprekers van de Britse fabrikant Monitor Audio centraal zullen staan. Het klapstuk van de show wordt de vloerstaande Hyphn, het absolute vlaggenschip van Monitor Audio.

Monitor Audio Hyphn bij Van Deynen smart solutions van 22 t/m 24 februari 2024

De Hyphn van Monitor Audio is een bijzondere luidspreker. Het design trekt de aandacht en het geluid is weergaloos. Speciaal voor de show wordt de Hyphn naar Sint Nicolaasga gehaald; een uitgelezen kans voor audioliefhebbers om kennis te maken met de Hyphn.

Lees ook onze recensie over de Monitor Audio Hyphn.

Verder zijn er in de diverse luisterruimtes van het Experience center demonstraties met luidsprekers uit de Silver, Gold en Platinum series van Monitor Audio. Ook is er een thuisbioscoop met het Cynergy-systeem van Monitor Audio. Bezoekers kunnen tijdens de show zien, voelen, horen en ervaren wat er op het gebied van home cinema mogelijk is.

De Van Deynen Monitor Audio show vindt plaats op donderdag 22 februari (van 16.00 – 20.00 uur), vrijdag 23 februari (van 9.00 – 20.00 uur) en op zaterdag 24 februari (van 10.00 – 17.00 uur).

De show wordt gehouden in het ultramoderne Experience center Van Deynen smart solutions gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga (direct aan de A6.

Bezoekers kunnen hier tevens overige audio, video en domotica ervaren, testen en beleven. De toegang tot het evenement is gratis en aanmelding vooraf is niet nodig. Meer informatie over deze driedaagse show is te vinden op https://www.van-deynen.nl/monitor-audio-show/.


EDITORS' CHOICE