NIEUWSMusic Hall

Music Hall komt in handen van Turntable USA

Het Amerikaanse audiomerk Music Hall dat met name draaitafels en betaalbare versterkers bouwt heeft een wijziging van eigenaarschap aangekondigd. Turntable USA, een nieuwe onderneming onder leiding van veteranen uit de industrie James Davis, Norbert Schmied en Jonathan Derda, heeft het merk Music Hall overgenomen. Deze transitie waarborgt de missie van Music Hall die is gestart door oprichter Roy Hall en dat is naar eigen zeggen het leveren van hoogwaardige audio aan muziekliefhebbers tegen eerlijke prijzen.

Roy Hall sprak zijn goedkeuring uit over de overname en zei: “Ik ben blij dat Music Hall is overgenomen door mensen die de markt begrijpen en mijn passie voor muziek delen. Ik ken deze jongens al vele jaren en ik heb er vertrouwen in dat ze blijven voortbouwen op de erfenis van Music Hall. Ik zal hier nog steeds voor Music Hall werken als consultant om een soepele overgang te garanderen.”

De nieuwe eigenaren streven ernaar de reputatie van Music Hall op het gebied van het creëren van hoogwaardige producten hoog te houden. Jonathan Derda, VP Sales, merkte op: “Waar voor je geld staat nu meer dan ooit bovenaan de agenda van mensen, en Music Hall is hierin al meer dan 25 jaar toonaangevend. We zijn verheugd om met Roy samen te werken aan het creëren van nieuwe producten en voortzetten van de tradities die hij begon.”

Music Hall bouwt met name draaitafels maar heeft ook productlijnen van betaalbare geïntegreerde versterkers, phono-versterkers en hoofdtelefoonversterkers. Meer weten? Kijk dan op de website van Music Hall.

MERK

EDITORS' CHOICE