De Px8 van Bowers & Wilkins is ook verkrijgbaar in de kleur Royal Burgundy

De vlaggenschip draadloze ANC hoofdtelefoon Px8 van Bowers & Wilkins is in een nieuwe kleur op de markt gekomen. De uitvoering in Royal Burgundy heeft een nappa lederen afwerking met goudkleurige details. Het ontwerpteam van Bowers & Wilkins heeft de premium hoofdtelefoon verder geoptimaliseerd om een nog hogere geluidskwaliteit te bereiken.

Bowers & Wilkins Px8 Royal Burgundy

De draadloze hoofdtelefoon Px8 van het Engelse Bowers & Wilkins (B&W) is voorzien van een aluminium hoofdband en de glanzende “diamantgeslepen” rand rond het elliptische embleem, die het karakteristieke ontwerp van Bowers & Wilkins weerspiegelen. De oorschelpen, traagschuimvulling en aluminium hoofdband zijn bedekt met zacht nappaleer voor comfort en een goede draagervaring.

Het hoogwaardige geluid van de Px8 is mede te danken aan de extreem krachtige 40 millimeter drivers die een membraan hebben gemaakt van koolstofvezel, gebaseerd op technologieën van de referentieluidsprekers van het merk. Dan is er ook nog de krachtige Digital Signal Processing (DSP) ontwikkeld door B&W, die 24-bit hoge resolutie geluidskwaliteit biedt voor het afspelen van geluid van toonaangevende streamingdiensten. De akoestische optimalisatie van de nieuwe Px8 zorgt voor nog meer detail en biedt een combinatie van ultrasnelle respons en lage vervorming over het gehele frequentiebereik. Dit zorgt voor een uitstekende resolutie, realisme en dynamiek die de hoge lat van de Px7 S2 en de nieuwe Px7 S2e overtreft.

Lees ook onze recensie over de B&W Px8.

De Px8 is nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur Royal Burgundy. naast de al bestaande kleuren beige/wit en zwart. Alle uitvoeringen hebben een adviesprijs van net geen 700 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE