NIEUWSKEF

KEF LS60 Wireless Lotus Edition: LS60 Wireless uitgevoerd in British Racing Green

Het Britse luidsprekermerk KEF heeft in mei 2022 de actieve vloerstaande luidspreker LS60 Wireless uitgebracht. KEF bouwt niet alleen luidsprekers voor thuis maar heeft ook auto’s van de Britse autobouwer Lotus van luidsprekers voorzien. Met de KEF LS60 Wireless Lotus Edition kan een stukje Lotus in huis gehaald worden, althans de kleur van een Lotus.

KEF en Lotus zijn beiden Engels en werken al een tijdje samen. De Lotus Emira en de Lotus Eletre SUV zijn voorzien van audiotechniek van KEF. De samenwerking smaakt kennelijk naar meer want de bedrijven hebben aangekondigd om een collectie KEF x Lotus producten voor thuis te gaan maken. De KEF LS60 Wireless Lotus Edition is het eerste concrete product.

In het persbericht staat o.a. het volgende: “met een gedeelde obsessie voor het creëren van opwindende ervaringen en een lange geschiedenis van technische uitmuntendheid en ontwerprevolutie, is de reis van KEF en Lotus altijd gericht geweest op het verrijken van de toekomst van levensstijl. Vanuit deze intentie werd de LS60 Wireless Lotus Edition geboren, een veelzijdige luidspreker die naadloos de nieuwste technologieën combineert met uitstekend geluid, geïnspireerd door de erfgoedkleur van Lotus, t.w.British Racing Green.

Met een ultraslank en eigentijds ontwerp gecombineerd met een klassiek strakke afwerking, past de LS60 Wireless Lotus Edition moeiteloos in een breed scala aan woonruimtes. KEF voegt eraan toe: “Het brengt 'track spirit' naar een geheel nieuwe dimensie.”

Technisch is er niets veranderd aan de Lotus Edition van KEF’s LS60 Wireless. Lees ook onze recensie over de KEF LS60 Wireless.

De KEF LS60 Wireless Lotus Edition gaat voor net geen 8.000 euro per set over de toonbank.

MERK

EDITORS' CHOICE