(Gesponsord artikel)NIEUWSAuralic

AURALiC Zomeractie met zéér aantrekkelijke kortingen

Redactie Hifi.nl | 07 augustus 2023 | Auralic

Auralic is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in digitale high-end audioproducten zoals streamers en da-converters, en is het geesteskind van Xuanqian Wang en Yuan Wang. Tijdens de recente High End Show in München toonde Xuanqian Wang van Auralic vol trots de nieuwe G2.2-serie. En als klap op de vuurpijl ook nog eens een serie bóven de G2.2-serie: de G3-serie.

Beide nieuwe series zullen eind 2023 beschikbaar komen. De Aries G2.2 (een Wireless Streaming Transport) en Vega G2.2 (Streaming DAC) zijn een logische doorontwikkelingen van de huidige Aries- en Vega G2.1 modellen, met als belangrijkste nieuwe ontwikkeling het Tesla G3 streaming platform dat nóg meer rekenkracht en geheugencapaciteit heeft dan het Tesla G2 platform van de G2.1-serie.

Een andere wijziging is dat het zelf inbouwen van een SSD harde schijf niet meer mogelijk is met de G2.2-serie, aangezien de nieuwe serie gebruikt maakt van de snellere NVMe-technologie voor de interne opslag van muziek. Dit 4TB NVMe-geheugen kan echter uitsluitend af-fabriek besteld worden!

Auralic Zomeractie

Dynaudio Benelux – de importeur van Auralic in de Benelux – heeft nog enkele modellen van de Aries G2.1 en Vega G2.1 op voorraad, die voor een zéér aantrekkelijke prijs aangeboden worden.

Zo is de adviesprijs voor de laatste Aries G2.1 modellen met maar liefst 1.000 euro verlaagd naar 4.499 euro, en is het verschil in adviesprijs voor de Vega G2.1 maar liefst 1.300 euro (nu dus 6.299 euro).

Lees ook de HIFI.NL/.BE-review van de Auralic Aries G2.1

Het aanbod geldt zolang de (zeer beperkte) voorraad strekt en is uitsluitend verkrijgbaar bij geautoriseerde Auralic dealers. Op is in dit geval dus inderdaad op, dus mocht je interesse hebben dan is enige haast geboden.

Kijk hier voor een Auralic dealer bij jou in de buurt: Find a Retailer - AURALIC


EDITORS' CHOICE