NIEUWSAuralic

AURALiC introduceert G2.2 en G3 serie tijdens High End Munchen

AURALiC loopt sinds 2014 voorop in de audio streaming industrie dankzij het debuut van 's werelds eerste 'streaming bridge', de ARIES. Voortbouwend op deze erfenis brengt AURALiC dit jaar vier nieuwe producten uit: de ARIES G2.2, de VEGA G2.2, de ARIES G3 en de VEGA G3. De nieuwe apparaten zullen debuteren op de High End audiobeurs in de Duitse stad München die komende donderdag zal beginnen.

AURALiC op High End München

De nieuwe producten van AURALiC markeren enerzijds een vernieuwing van het technologische platform, maar behouden anderzijds de ingetogen elegantie en het klassieke ontwerp van het G-serie UnityChassis II, met een binnenbehuizing van zuiver koper en een bodemplaat die voorzien is van - op meerdere frequenties afgestemde - geveerde voeten.

Alle nieuwste producten bevatten AURALiC's nieuwe Tesla G3 streaming platform, met een 64-bit architectuur die acht keer de rekenkracht van de vorige versie biedt. De geheugencapaciteit is ook verhoogd tot 4 GB en in het systeem is Direct Memory Access Technology (DMA) geïntegreerd. Deze verbeteringen zijn zodanig ontworpen dat alle audiogerelateerde circuits rechtstreeks verbinding maken met het systeemgeheugen, waardoor de latentie en jitter met 90% zijn verminderd ten opzichte van de voorganger.

  

Een belangrijke stap voor het bedrijf is dat de G2.2 en G3 producten zijn ontworpen in de VS, en dat de ARIES G3 en VEGA G3 met de hand zullen worden gebouwd in AURALiC's fabriek in Oregon. Het verheugt AURALiC om een toekomstige samenwerking met het Zweede Dirac aan te kondigen, zodat hun geavanceerde technologie kan worden opgenomen in de productlijn van AURALiC. Dit partnerschap stelt AURALiC in staat om de geavanceerde technologie van Dirac te integreren, wat ertoe zal bijdragen dat producten in de voorhoede van de innovatie blijven en de hoogste geluidskwaliteit zullen leveren.

  

AURALiC zal haar nieuwe producten en baanbrekende streaming technologie van 18 tot 21 mei a.s. tonen op de langverwachte HighEnd audioshow in München, in Atrium 4 - ruimte 4.2G E211. De ARIES G2.2 en VEGA G2.2 staan gepland voor levering in juli, terwijl de G3-producten naar verwachting in augustus beschikbaar zullen zijn voor levering.

Prijsinformatie voor de Benelux zal later bekend worden gemaakt.

  


EDITORS' CHOICE