NIEUWSStassen Hifi

Cinema Show op zat. 13 mei a.s. bij Stassen Hifi met producten van Denon, Marantz en Bowers & Wilkins

Op zaterdag 13 mei a.s. zal audiodealer Stassen Hifi in Tegelen een Cinema Show organiseren waarbij verschillende producten van audiomerken Denon en Marantz zullen worden gedemonstreerd samen met luidsprekers van Bowers & Wilkins. De Cinema Show is verdeeld over verschillende ruimtes en duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Cinema Show zaterdag 13 mei 2023 bij Stassen Hifi

In de Sterrenzaal wordt de Marantz AV10 met de Marantz AMP10 gedemonstreerd. Deze zijn aangesloten in een 7.4.6 opstelling met de nieuwste Bowers & Wilkins 700 S3 serie luidsprekers. De Bowers & Wilkins 702 S3 (front) en Bowers & Wilkins 703 S3 (rear) luidsprekers. Als center luidspreker wordt de Bowers & Wilkins HTM71 S3 gebruikt. Om Dolby Atmos en Auro 3D te demonstreren zijn er nog een zestal Bowers & Wilkins 706 S3 luidsprekers opgesteld, inclusief ‘voice of god’ luidspreker (dit is een luidspreker recht boven de luisteraar). Er staan vier subwoofers die allemaal apart zijn ingeregeld.

Lees ook onze recensie over de Bowers & Wilkins 702 S3 en onze recensie over de Bowers & Wilkins 703 S3.

Met de nieuwste Denon en Marantz versterkers kunnen meerdere subwoofers geconfigureerd worden. Hierdoor wordt het mogelijk directionele bas te demonstreren en zullen de subwoofers elkaar aanvullen in de ruimte. Dit alles staat aangesloten op een Sony 4K beamer met Stewart FireHawk projectiescherm in een 21:9 Cinemascope beeldverhouding. Het Stewart FireHawk projectiescherm geeft perfecte zwartwaarden, geweldig schaduwdetail en de beste kleurverzadiging.

In de Foyer zal het vlaggenschip AVC-A1H van Denon worden gedemonstreerd. Deze staat opgesteld in een 5.1.6 opstelling samen met Bowers & Wilkins CWM 7.3 S2 inbouwluidsprekers. Deze luidsprekers kunnen onzichtbaar worden weggewerkt. Samen een subwoofer voor de front en back channels. Dit is aangesloten op een 83” LG 4K Smart TV.

In de lounge zijn de Bowers & Wilkins Formation Duo luidsprekers te beluisteren in een stereo en/of surround opstelling. Ook is er de mogelijkheid om de Bowers & Wilkins Formation Bar en de Bowers & Wilkins Formation Flex luidsprekers te beluisteren. Deze zijn aangesloten op een Bowers & Wilkins Formation Audio.

Lees ook onze recensie over de Bowers & Wilkins Formation Flex, onze recensie over de Bowers & Wilkins Formation Bar en Bass en onze recensie over de Bowers & Wilkins Formation Duo.

Cinema Show op zaterdag 13 mei 2023: win een Bowers & Wilkins Px8

Stassen Hifi stimuleert iedereen om eigen test Blu-ray’s en/of CD’s mee te nemen. Zoals altijd zal de koffie klaar staan samen met een heerlijk stukje Limburgse vlaai en onder alle bezoekers zal er een Bowers & Wilkins Px8 hoofdtelefoon worden verloot.

Lees ook onze recensie over de Bowers & Wilkins Px8 hoofdtelefoon.

Meer weten? Kijk dan op de website van Stassen Hifi.


EDITORS' CHOICE