NIEUWSSony

Sony WF-C700N: draadloze in-ears met ANC, in samenwerking met Sony Music-artiest Tijn

Sinan Kökbugur | 04 april 2023 | Fotografie Fabrikant | Sony | Importeur: Sony Nederland

Het Japanse Sony heeft een nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoon aangekondigd genaamd WF-C700N. Dankzij het kleine en lichtgewicht ontwerp bieden de WF-C700N de hele dag comfort en volgens de fabrikant is de pasvorm verbeterd. De koper kan kiezen uit vier kleuren.

Tijn x Sony: De perfecte match, comfort, kwaliteit en past in je zak

De behuizing van de WF-C700N is ontworpen met oog op comfort, ongeacht de grootte van je oren. Sony heeft de WF-C700N ontworpen aan de hand van uitgebreide data over oorvormen. Dit model combineert een vorm die perfect past bij het menselijk oor met een ergonomisch ontwerp voor een stabielere pasvorm. Dit garandeert meer luisterplezier zonder dat je doorhebt dat je ze in hebt. Het cilindervormige oplaaddoosje is klein en gemakkelijk mee te nemen in een zak of tas. Het etui heeft een geometrisch patroon voor een stijlvolle, luxe uitstraling. De kleuren van de WF-C700N zijn gekozen met oog op stijl en comfort. Met keuze uit zwart, wit, paars en groen, bieden deze oordopjes de mogelijkheid om een kleur te kiezen die naadloos aansluit bij de persoonlijke voorkeuren, aldus Sony.

Sony WF-C700N: meer muziek, minder storend achtergrondgeluid

De WF-C700N is voorzien van Actie Noise Cancelling (ANC). In de modus Ambient Sound vangen de feedforward microfoons meer van het omgevingsgeluid om je heen op, zodat je kunt genieten van een natuurlijke luisterervaring terwijl je verbonden blijft met je omgeving. Je kunt de instellingen binnen de Sony Headphones Connect-app personaliseren of de instelling Focus on Voice gebruiken om te spreken zonder je oordopjes uit te doen. Je kan een koffiezaak binnenstappen en snel een bestelling plaatsen, en vervolgens net zo snel achterover leunen en zonder afleiding genieten van jouw favoriete entertainment.

De WF-C700N beschikt ook over Adaptive Sound Control dat de instellingen voor omgevingsgeluid automatisch aanpast aan waar je bent en wat je doet. Het herkent locaties die je vaak bezoekt, zoals jouw werkplek, de sportschool of een favoriet café, en schakelt de geluidsmodi die bij de situatie passen.

 

De WF-C700N levert geluid van hoge kwaliteit dankzij DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Met behulp van Sony's originele vijf millimeter driver-unit produceert de WF-C700N ondanks zijn klein formaat, een krachtige bas en verbluffend heldere zang. Je kan je klank van de muziek ook aanpassen aan jouw smaak met de EQ-instellingen op de Sony Headphones Connect-app.

Sony WF-C700N: ANC, multipoint verbinding en waterbestendig volgens IPX4-norm

De C700N heeft een zeer goede batterijlevensduur bij een enkele keer opladen. De oortjes gaan tot tien uur mee zonder noice cancelling en 7,5 uur met ruisonderdrukking. De headphone is IPX4-waterbestendigheid en heeft slimme functies voor het dagelijks gebruik. Voor totaal gemak is de WF-C700N voorzien van Multipoint verbinding wat betekent dat ze met twee Bluetooth apparaten tegelijk gekoppeld kunnen worden. Dus als er een gesprek binnenkomt, weten je oordopjes welk apparaat overgaat en maken ze automatisch verbinding met het juiste apparaat.

 

De WF-C700N biedt ook een betrouwbare gesprekskwaliteit dankzij de Wind Noise Reduction Structure die van de gebruiker stem duidelijk weergeeft, zelfs op een winderige dag.

 

Ten slotte, Sony heeft de WF-C700N niet alleen stijlvol ontworpen, maar ook met het oog op duurzaamheid. Het verpakkingsmateriaal bevat geen plastic en weerspiegelt naar eigen zeggen de inzet van Sony om de milieueffecten van hun producten te beperken.

Sony WF-C700N: prijs en leveringsinformatie

De WF-C700N is verkrijgbaar vanaf april 2023 voor 130 euro.


EDITORS' CHOICE