B-System Gineos: beugel om luidsprekers van Sonos, Bluesound en Denon in muur of plafond te verwerken

Enkele weken geleden schreven wij over de Gineos muurbeugel van het in Zwitserland gevestigde B-System. Deze muurbeugel is geschikt om een Sonos One, One SL en Play:1 netjes in een plafond of muur te kunnen wegwerken. De fabrikant heeft de muurbeugel nu ook geschikt gemaakt voor montage van de modellen Pulse Flex 2i, BSP 200 en BSP125 van Bluesound en de Home 150 van Denon. De koper kan kiezen tussen vierkante of ronde magnetisch te bevestigen afdekroosters in de kleuren antraciet of wit.

B-System Gineos

B-System werd in 2011 opgericht in Zwitserland door Alex Bruggisser. Voor de Sonos One en aanverwante modellen van Sonos heeft B-System de Gineos gemaakt. Het Gineos systeem maakt de professionele installatie van Sonos One, One SL en Play:1 luidsprekers in plafonds en muren mogelijk. De robuuste en hoogwaardige adapter wordt in plafonds en muren geïntegreerd met een elegant en zeer laag profiel en een magnetische designafdekking.

De Gineos muur- en plafondbeugel is nu ook geschikt gemaakt voor bevestiging van luidsprekers van Bluesound, t.w. de modellen Pulse Flex 2i, BSP 200 en BSP125. Ook de Home 150 van Denon kan in een plafond of muur worden weggewerkt met een Gineos beugel.

De installatie is heel eenvoudig als sprake is van en systeemplafond of een gipsplaatconstructie. De minimale installatiediepte is slechts 123 millimeter, inclusief kabels en connectoren. Het vierkante of ronde magnetisch te bevestigen rooster is gemakkelijk afneembaar.

De adviesprijs van de Gineos is 189 euro.

Meer weten? Kijk dan op de website van Necto Systems, de Nederlandse importeur van de producten van B-System.


B-System Gineos

MERK

EDITORS' CHOICE