B-System Gineos: beugel om Sonos One, One SL en Play:1 in muur of plafond te verwerken

Het in Zwitserland gevestigde B-Systems heeft een beugel genaamd Gineos gemaakt om een Sonos One, One SL en Play:1 netjes in een plafond of muur te kunnen wegwerken. De koper kan kiezen tussen vierkante of ronde magnetisch te bevestigen afdekroosters in de kleuren antraciet of wit. In onderstaande video krijg je alvast een goede indruk.

B-System Gineos

B-System werd in 2011 opgericht in Zwitserland door Alex Bruggisser. Omdat hij regelmatig in contact kwam met veel audiodealers, was hij op de hoogte van de voortdurende vraag naar speciale inbouwdozen voor luidsprekers, waarmee klanten hun luidsprekers veilig en netjes in muren en/of plafonds konden plaatsen. Met zijn kennis van materialen en de bouwsector, begon hij met het ontwikkelen van speciale luidsprekerbehuizingen voor betonnen plafonds. Opererend vanuit Zwitserland is B-System GmbH tegenwoordig de beste oplossing voor vele luidsprekermerken, dealers en distributeurs wereldwijd.

Voor de Sonos One heeft B-System de Gineos gemaakt. Het Gineos systeem maakt de professionele installatie van Sonos One, One SL en PLAY:1 luidsprekers in plafonds en muren mogelijk. Het robuuste en hoogwaardige inbouwframe wordt in plafonds en muren geïntegreerd met een elegant en zeer laag profiel en een magnetische designafdekking.

De installatie van het inbouwframe is heel eenvoudig als sprake is van en systeemplafond of een gipsplaatconstructie. De minimale installatiediepte is slechts 123 millimeter, inclusief kabels en connectoren. Het vierkante of ronde magnetisch te bevestigen rooster  is gemakkelijk afneembaar.

De adviesprijs van de Gineos is 189 euro.

Meer weten? Kijk dan op de website van Necto Systems, de Nederlandse importeur van de producten van B-System.


MERK

EDITORS' CHOICE