NIEUWSSamsung

4 reden om de nieuwe Samsung S23 Ultra met abonnement te nemen

Gastauteur | 05 februari 2023 | Fotografie Gastauteur | Samsung

Het magische seizoen der smartphones is weer aangebroken: ieder jaar in februari brengt Samsung haar nieuwe serie Galaxy S-toestellen op de markt. Op 1 februari 2023 werd de nieuwe Samsung Galaxy S23-serie gepresenteerd, die gelukkig ook meteen in de winkels beschikbaar is. Het mooiste toestel in de nieuwe serie is de Samsung Galaxy S23 Ultra, een superluxe smartphone met een groot scherm van 6,8 inch. We bespreken vier goede redenen om die nieuwe Samsung S23 met abonnement te nemen.

Externe bijdrage  dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.NL

Fantastische camerasetup

De camerasetup van de Samsung Galaxy S23 Ultra is al reden genoeg om hem te willen. Laten we beginnen met de hoofdcamera van 200 megapixel. Dat is natuurlijk gigantisch en staat garant voor supergedetailleerde foto’s die je op zeer groot formaat kunt afdrukken. Daarnaast krijg je een ultragroothoeklens van 12 MP zodat je meer in een frame kunt passen, plus een 10 MP telelens met ondersteunende 10 MP periscooplens voor uitgebreide zoommogelijkheden. Aan de voorzijde biedt de 12 MP selfiecamera de mogelijkheid om te filmen in 60 fps, zodat je ook deze beelden goed kunt vertragen.

Extra snelle processor

Wat deze versie van de Ultra extra interessant maakt, naast natuurlijk de camera’s plus de hogere helderheid van het scherm voor betere afleesbaarheid in fel zonlicht, is de nieuwe processor waarvan hij voorzien is. Samsung heeft ervoor gekozen om niet meer de eigen Exynos-chip te gebruiken, maar de allersnelste Snapdragon-processor van Qualcomm te gebruiken: de Snapdragon 8 Gen 2. Deze is sneller, krachtiger en zuiniger dan de beste Exynos, en dat geldt dus ook voor deze versie van de Ultra.

S-Pen

Zoals bij de vroegere Galaxy Note-toestellen van Samsung, is de S23 Ultra voorzien van een geïntegreerde stylus genaamd de S-Pen. Hiermee krijg je allerhande extra functionaliteiten. Je kunt hem als afstandsbediening voor foto’s en PowerPointpresentaties gebruiken, maar ook op het scherm kun je van alles mee. Zoals bijvoorbeeld teksten schrijven en bewerken, belangrijke informatie highlighten of handmatige notities maken. Of gebruik de S-Pen als virtuele verfkwast of potlood om schetsen te maken.

Hogere prijs

Een speciale reden om de Samsung Galaxy S23 Ultra in combinatie met een telefoonabonnement te nemen, is de prijs van het nieuwe Android-toestel. Deze is namelijk een stukje hoger dan bij zijn voorganger. Wanneer je het toestel bij een telefoonabonnement neemt, kun je de kosten uitspreiden over je de looptijd van je abonnement. Zo kun je toch snel van je mooie nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra gebruikmaken zonder je meteen met het hele aankoopbedrag over de brug hoeft te komen.

De Samsung Galaxy S23 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren zwart, crème, groen en lavendel en beschikt standaard over 8 GB intern geheugen, maar het is ook mogelijk om een exemplaar met 12 GB RAM te kopen. Iets vergelijkbaars geldt voor de interne opslagcapaciteit van het nieuwe toestel. Standaard beschikt de S23 Ultra over 256 GB opslag, maar als je wat bijlegt kun je ook voor een exemplaar met 512 GB of zelfs 1 TB interne opslagcapaciteit gaan.


EDITORS' CHOICE