(Gesponsord artikel)NIEUWSVeddan

Veddan introduceert deze maand de revolutionaire Veddan Atom 6C

Gastauteur | 31 januari 2023 | Veddan

Drie jaar geleden lanceerde Veddan de Origin, een indrukwekkende, staande speaker, actief draadloos, met de gepatenteerde UFM rondstraalmodules. Later volgde de compacte Atom met een verrassend muzikaal vermogen. Nu is het de beurt aan de Atom 6C. 

De Atom 6C is een speaker die revolutionair is op het gebied van gebruikte hightech materialen en hypermoderne productietechnologieën voor een baanbrekende prijs. Maar de Atom 6C heeft tevens nog betere muzikale eigenschappen dan zijn alom geprezen voorganger…

Waar de oorspronkelijke Origin en Atom geproduceerd zijn uit traditioneel gefabriceerde aluminium en rvs delen, bestaat de Atom 6C namelijk vrijwel geheel uit carbon versterkte polymeren. Dat maakt de Atom 6C meer dan 30 procent lichter en geeft een veel betere akoestische isolatie. Door industriële 3D-printtechnieken zijn bovendien meer functies in minder onderdelen gecombineerd.

Veddan-Product Manager Rens Timmermans: “Na de introductie van de Origin en Atom merkten we dat luisteraars unaniem onder de indruk waren van het vermogen en de muzikale weergave. De prijs was een grote drempel, waardoor de Origin en Atom speakers zijn voor de happy few. We willen prachtig gespeelde muziek juist beschikbaar maken voor elke gepassioneerde luisteraar. De Atom 6C is ons antwoord."

Atom 6C prijs en beschikbaarheid

De consumenten adviesprijzen voor de nieuwe luidspreker bedragen 4.900 euro voor een enkele Atom 6C en 8.900 euro voor een set van twee. De Atom 6C zal tijdens de Norddeutsche HiFi-Tage in Hamburg van 18 tot 19 februari aanstaande voor het eerst aan het publiek getoond worden.

Later in het jaar zal er op HIFI.NL/.BE een uitgebreide review volgen.

MERK

EDITORS' CHOICE