NIEUWS

De populairste online slots met als thema muziek

Gastauteur | 09 januari 2023 | Fotografie Gastauteur

Het ritme van muziek heeft iets wat ons een goed gevoel geeft. Misschien is het net dat liedje waar je kippenvel van krijgt, of is het de manier waarop een deuntje ervoor zorgt dat je even wordt meegenomen uit de realiteit. Wat de reden ook is, we kunnen de schoonheid van muziek niet ontkennen. En wat is er nu leuker om een slot te spellen die gebaseerd is op misschien wel je favoriete nummer. Videoslot makers zagen hun kans schoon en hebben de afgelopen decennia verschillende slots uitgebracht met daarin als thema muziek van ‘s werelds grootste artiesten. Onderstaand hebben we de leukste online slots met een muziekthema voor je op een rijtje gezet. 

Externe bijdrage  dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.NL

Guns ‘n Roses 

Misschien wel het bekendste online slot met als thema muziek is die van NetEnt, genaamd Guns N’ Roses. De band Guns ‘n Roses is uitgegroeid tot een wereldberoemde band en heeft een groot aantal hits weten uit te brengen. Tijdens het spelen krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit misschien wel de vijf bekendste nummers van de band, denk hierbij aan Welcome to the Jungle en November Rain. Ben je nu niet een groot fan van Guns ‘n Roses, wees dan niet getreurd, deze slot bevat een aantal verschillende features waarmee je je uren kunt vermaken. 

Jimi Hendrix

Een ander populair slot van NetEnt is die met Jimi Hendrix in de hoofdrol. Ondanks dat Jimi Hendrix maar 27 is geworden wist hij de muziekwereld met zijn hits wel op zijn kop te zetten. In de game staan de jaren 60 centraal. Zo zie je flowerpower, vrede en liefde terugkomen in symbolen tijdens het spelen van de game. Het spel kenmerkt zich door een geweldige introductievideo. Het slot geeft je verder een klein beetje een basic gevoel, maar laat je verrassen door zes fantastische features. 

Voor de mensen die zich nu nog afvragen wat zijn online slots? Dit zijn gokkasten of speelautomaten. In de basis werken slots allemaal hetzelfde: zo bestaan ze uit verschillende rollen met afbeeldingen of symbolen. Wanneer je op de knop drukt, beginnen de verschillende rollen te draaien, druk je weer dan stoppen ze met draaien. De symbolen die vervolgens op een rij staan afgebeeld, kunnen wincombinaties vormen. 

Michael Jackson: King of Pop

Van Bally en SG Interactive komt een videoslot gewijd aan de enige echte King of Pop, Michael Jackson. Dit spel bestaat uit vijf rollen, drie rijen en 25 betaallijnen zoals eigenlijk de meeste videoslots. Terwijl je je geluk beproeft in dit slot, hoor je op de achtergrond de grootste hits van Michael Jackson.  

Denk hierbij aan nummers als "Dirty Diana", "Beat It", "Billie Jean", "Bad" en "Smooth Criminal". Tijdens het spelen verschijnt de popster op de verschillende rollen. Daarnaast komen er ook verschillende andere iconen naar voren die je doen denken aan Michael Jackson, zoals zijn handschoen en hoed. 

Motörhead

We sluiten af met een videoslot als eerbetoon aan de rockband Motörhead. Dit is misschien wel een van de hardste gokkasten op de markt, met vijf rollen en in totaal 76 winlijnen spreken we hier over een gewaagd spel. Tijdens de introductievideo zie je direct videobeelden naar voren komen van hun beroemde nummer Ace of Spades. Tijdens het spelen krijg je de mogelijkheid om de rockmodus te activeren terwijl je naar heerlijke rockmuziek aan het luisteren bent. 

Dit slot zit vol met fantastische features zoals gratis spins, mystery symbolen en een vette bonus feature genaamd: de Bomber Feature. Deze laatst genoemde functie zorgt op zijn tijd weer voor clusters van mystery symbolen, hierdoor worden de winkansen alleen nog maar groter. 


EDITORS' CHOICE