Pro-Ject Debut Pro All White: draaitafel die goed past bij een witte kerst

Het Oostenrijkse audiobedrijf Pro-Ject Audio Systems heeft een volledig witte versie van zijn bestaande model Debut Pro aangekondigd. Het bedrijf heeft tevens aangekondigd dat de nieuwe spierwitte draaitafel voor de komende kerstdagen in de winkel zal liggen. Oh, niet aanraken met vieze handen.

Pro-Ject Debut Pro All White

Pro-Ject heeft halverwege 2021 draaitafelmodel Debut Pro ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van het bedrijf gelanceerd. Volgens de Oostenrijkse fabrikant is de Debut Pro een mix van goede prestaties tegen een betaalbare prijs. De Debut Pro is een overwegend zwarte draaitafel maar nu komt er dus een volledig witte editie.

De Pro-Ject Debut Pro All White biedt bijna identieke specificaties als de originele Debut Pro, maar is voorzien van Ortofon's 2M White element in plaats van de 2M Red. De prijs is hetzelfde als die van het zwarte model.

Het element is vooraf geplaatst en de koper krijgt alle accessoires meegeleverd die benodigd zijn om meteen platen af te spelen, inclusief een stofkap en een Pro-Ject Connect-IT E-phonokabel. Het Ortofon 2M White MM-element zit aan het uiteinde van een  nieuwe 8,6-inch witte aluminium toonarm uit één stuk. Het MDF-chassis heeft acht lagen handgeschilderde lak. De hoogte van de armkop en de metalen voeten onder het chassis zijn verstelbaar. De cinch-uitgang is verguld, net als bij het zwarte model.

Pro-Ject Debut Pro All White: prijs en leveringsinformatie

Naar verwachting kan de Pro-Ject Debut Pro All White voor de kerstdagen worden geleverd. De adviesprijs is net geen 800 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE