B&W Px8 007 Edition: the name is Bond, James Bond

Het Engelse Bowers & Wilkins heeft onlangs de draadloze over-ear ANC hoofdtelefoon Px8 gelanceerd. Het bedrijf heeft nu ook een speciale editie van de Px8 aangekondigd, genaamd “Px8 007 Edition”. Ja, 007 is de iconische aanduiding van de Britse geheimagent James Bond, die inmiddels zestig jaar oud is.

B&W Px8 007 Edition

De eerste film over de Engelse geheimagent James Bond was “Dr. No” die in 1962 is uitgekomen.Wie niet weet wie James Bond is, moet zijn logeerpartij op de achterkant van de maan direct staken en terugkeren naar planeet Aarde.

Het merk James Bond is dus zestig jaar oud en dat was aanleiding voor het Engelse Bowers & Wilkins (B&W) om een speciale versie uit te brengen van de onlangs gelanceerde Px8, een draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon die volgens de fabrikant een goed geluid combineert met een lange accuduur en een hoog draagcomfort. De Px8 007 Edition heeft een uiterlijk dat verwijst naar James Bond en is ook iets duurder dan de gewone versie van de Px8.

De afwerking van de Px8 007 Edition wordt door B&W Midnight Blue genoemd en dat zou dezelfde kleur moeten zijn als het colbertje dat acteur Sean Connery droeg in Dr. No. Er lijkt geen sprake te zijn van een gelimiteerde oplage dus iedereen kan de Px8 007 Edition kopen.

B&W Px8 007 Edition: speciale functies

Klankmatig is er geen verschil tussen de Px8 en de Px8 007 Edition. Ook de accuduur is hetzelfde. Q heeft echter wel een paar speciale functies in de Px8 007 Edition gebouwd. Wie drie keer snel achter elkaar op het bluetooth-knopje drukt, activeert een laserstraal waarmee onhebbelijke schurken tot hun enkels kunnen worden afgebrand. Door drie keer snel achter elkaar op de aan/uit-knop te drukken, wordt de handgranaatfunctie van de Px8 007 Edition geactiveerd en zal de hoofdtelefoon vijf seconden later ontploffen. Dat kan toch echt handig zijn als je bezig bent de wereld te redden.

Meer weten? Kijk dan op de website van Bowers & Wilkins.

MERK

EDITORS' CHOICE