NIEUWSDALI

DALI en Bluesound op Noir Et Blanc Brussels Hifi Show

Op zaterdag 5 en zondag 6 november aanstaande ben je van harte welkom in BluePoint Brussels voor de eerste editie van de Noir et Blanc Brussels Hifi Show, een ambitieus tweedaags evenement van de gelijknamige audiospeciaalzaak. Het is de grootste audioshow die Noir et Blanc tot nu toe organiseerde met maar liefst twintig verschillende demoruimtes. In de aanloop naar de show delen we graag meer info over de deelnemers, want we ondersteunen Noir et Blanc als mediapartner en zullen ook beide dagen op de show aanwezig zijn. Vandaag: de Deense luidsprekerbouwer DALI en zusterbedrijf Bluesound.

DALI op beursvloer van Noir et Blanc Hifi Show in Brussel

De DALI Rubicon C is de actieve tegenhanger van de Rubicon serie en heeft dezelfde luidsprekerunits en kastconstructie, maar met de versterkertechnologie van de Callisto en de draadloze audioverbinding van de DALI Sound HUB. Samen maakt dit de Rubicon C serie. Met zijn eigen karakter levert dit elegante audiosysteem moderne Hi-Fi op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau, of zelfs beter dan de originele Rubicon serie.

Lees ook onze recensie over de Dali Rubicon 2 C en onze recensie over de Dali Rubicon 6 C.

De Sound HUB is het uitgangspunt bij het instellen van de Rubicon C luidsprekers. De HUB is de basis van de distributie van het draadloze audiosignaal. De DALI sound HUB herbergt alle potentiële verbindingen met een focus op nul verlies, geen latentie en eenvoudige installatie.

Bluesound op beursvloer van Noir et Blanc Hifi Show in Brussel

Vanaf dit najaar breidt Bluesound haar succesvolle gamma van streamingproducten verder uit. Het eerste nieuwe model dat geïntroduceerd zal worden is de Powernode Edge. De Powernode Edge combineert streaming bronnen, bediening en versterking in één slanke en betaalbare speler. Het enige wat je hoeft te doen is een paar luidsprekers aan te sluiten om een ongelooflijke alles-in-één hifi-oplossing te creëren.

De Pulse M is de meest recente all-in-one luidspreker van Bluesound. Hij beschikt over een uitgebreid luidsprekerontwerp waarvoor patent is aangevraagd. Net als zijn tegenhangers in de Pulse-familie, is de Pulse M een echte krachtpatser. Een zorgvuldig ontworpen, prestatiegerichte voeding voorziet de versterker van alles wat hij nodig heeft om 80 Watt gecontroleerd en nauwkeurig systeemvermogen weg te pompen.

De geïntegreerde Smart DSP versterker gebruikt real-time informatie om bandbreedte en dynamiek aanpassingen, waardoor de bas dieper gaat en strakker blijft, zelfs in een klein formaat luidspreker. In de context van het akoestische ontwerp en de configuratie van de Pulse M helpt de smart DSP-versterker de beste combinatie van frequentierespons, controle over geluidsvermogens en brede spreiding te realiseren. Dit is kamervullend geluid zoals het bedoeld is.

De Noir et Blanc Brussels HiFi Show vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november van 10.00 tot 18.00 uur in BluePoint Brussels. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE