NIEUWSYamaha

Yamaha op Noir Et Blanc Brussels Hifi Show

Op zaterdag 5 en zondag 6 november aanstaande ben je van harte welkom in BluePoint Brussels voor de eerste editie van de Noir et Blanc Brussels Hifi Show, een ambitieus tweedaags evenement van de gelijknamige audiospeciaalzaak. Het is de grootste audioshow die Noir et Blanc tot nu toe organiseerde met maar liefst twintig verschillende demoruimtes. In de aanloop naar de show delen we graag meer info over de deelnemers, want we ondersteunen Noir et Blanc als mediapartner en zullen ook beide dagen op de show aanwezig zijn. Vandaag: Yamaha.

Yamaha op beursvloer van Noir et Blanc Hifi Show in Brussel

Een beurs is in zijn algemeenheid een uitgelezen kans om nieuwe producten aan het publiek te tonen. Het Japanse Yamaha pakt uit met de Hi-Fi 2000 Serie, een nieuwe productlijn die volgens de Japanners de volgende generatie van het digitale tijdperk inluidt. De eerste leden uit de serie zijn de Yamaha RN2000A netwerk receiver en de NS2000A vloerstaande speakers.

Om de kernwaarden die ten grondslag liggen aan de True Sound gedachte van Yamaha vorm te geven, wordt vastgehouden aan drie beginselen, t.w. afbeelding, dynamiek en tonale balans.

Yamaha R-N2000A: netwerk receiver

ā€œDeze geĆÆntegreerde reus laat je genieten van praktisch alle muzikale content, van streamingdiensten tot bronnen met ultra-hoge-resolutie, samenkomend in Ć©Ć©n, uitgebreid entertainment-center. Met een variĆ«teit aan technologieĆ«n afkomstig van onze vlaggenschip Hi-Fi versterkers, Ć©n een compleet pakket aan functionaliteiten om van al je favoriete muziekbronnen en streaming content te kunnen genieten, hebben we er ons van vergewist dat de R-N2000A de hoogste audiokwaliteit biedt.ā€

Yamaha NS-2000A: vloerstaande luidspreker

ā€œMet de creatie van de NS-2000A heeft Yamaha haar rijke verleden van instrumentbouw, inclusief hun machtige pianoā€™s, samen laten komen met de laatste technologieĆ«n. Gebruik makend van hun specifieke kennis, technologie en conceptdesign, opgedaan met het ontwikkelen van de topmodellen, halen onze nieuwe Hi-Fi speakers het allerhoogste niveau van sonische expressie. Er zit voor ons nog maar Ć©Ć©n ding op: wij moeten jullie dit laten zien en vooral laten horen.ā€

De Noir et Blanc Brussels HiFi Show vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november van 10.00 tot 18.00 uur in BluePoint Brussels. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE