MERK
Over Harbeth

Het bedrijf Harbeth werd veertig jaar geleden opgericht om de luidspreker -R&D- van de BBC te commercialiseren. Een geweldig begin, maar slechts de eerste stap van onze reis naar het perfecte geluid. De hedendaagse Harbeth-luidsprekers zijn veel transparanter, levendiger, dynamischer, opener en reëler omdat de ondersteunende technologie – zoals de exclusieve RADIAL2™-technologie – dat mogelijk heeft gemaakt.

We hebben elke echte vooruitgang verwerkt in de nieuwste Harbeth-luidsprekers die, zoals u zelf zult horen, in hun eigen klasse zijn voor natuurlijk geluid. De neiging om Harbeth-luidsprekers te bezitten, is vaak, zo wordt ons verteld, een persoonlijke reis die wordt gemaakt na andere uiteindelijk onbevredigende keuzes. We begrijpen het, maar er is een kortere weg. Wanneer het verlangen om muziek op de eerste plaats te stellen, ontsnappen naar de verste uithoeken van de muzikale wereld vanuit de veiligheid en het comfort van uw eigen huis essentieel wordt voor uw welzijn, sta onze dealers u demonstreren hoe speciaal de Harbeth-ervaring is.

De Harbeth-familie varieert van de P3ESR in schoenendoosformaat tot de machtige vlaggenschip Monitor 40.3-luidspreker. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in prachtig fineer en ademen allemaal met het wereldberoemde, open, natuurlijke Harbeth-geluid. Welkom bij natuurlijk geluid in huis.

FOTO'S