Pro-Ject Audio Colourful Audio System: kleurrijk audiosysteem

Het in Oostenrijk gevestigde ProJect Audio Systems heeft een compleet systeem op de markt gebracht dat verkrijgbaar is in zes verschillende kleuren. Feitelijk gaat het om bestaande componenten die met hun prijs en formaat goed bij elkaar passen. De draaitafel en de luidsprekers van het systeem zijn gekleurd. De versterker en de meegeleverde kabels zijn dat niet.

Pro-Ject Audio Colourful Audio System

De kern van het systeem van Pro-Ject Audio Systems is de bestaande draaitafel Debut Carbon EVO die al een paar jaar bestaat. De Debut Carbon EVO krijgt gezelschap van de compacte stereo-versterker MaiA S3 die is voorzien van Bluetooth-connectiviteit met ondersteuning van aptX HD. De MaiA S3 heeft ook vijf analoge en drie digitale ingangen, waaronder natuurlijk een phono-ingang voor MM-elementen of high-output MC-elementen.

Ook de luidsprekers zijn al een tijdje op de markt. Het betreft het basreflexmodel Speaker Box S2 dat is voorzien van een 25 millimeter zijden dome-tweeters en 130 millimeter middentoners/woofers met een conus van glasvezel. Het systeem is compleet dus er worden ook luidsprekerkabels meegeleverd van het type Connect it LSS2 (2 x 3 meter) en een set Damp It rubberen isolatievoetjes om de luidsprekers en de draaitafel fysiek gescheiden te houden wanneer ze op hetzelfde oppervlak worden geplaatst.

Hoewel geen van deze items op zichzelf nieuw is, zijn de extra aangeboden kleuropties dat wel. Naast de klassieke afwerking van walnootfineer van echt hout, zijn vijf hippe kleuren beschikbaar. Naast de wat gewone witte en zwarte uitvoering kan de koper ook kiezen voor dennengroen, goudgeel en staalblauw. Het complete systeem zou dus in veel woonkamers moeten passen.

Pro-Ject Audio Colourful Audio System: prijs en leveringsinformatie

Naar verwachting komt het systeem in de loop van deze maand op de markt. De prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE