Pro-Ject Debut Carbon EVO: succesnummer opnieuw uitgevonden

Pro-Ject Audio Systems heeft de Debut Carbon EVO aangekondigd, de "laatste evolutie van ons meest populaire draaitafelontwerp, die een ware evolutie veroorzaakte in de hifi-industrie."

De Debut Carbon is met ruim een miljoen stuks al ruim 20 jaar de best verkochte platenspeler van het Oostenrijkse merk, dat zojuist met de T1 draaitafel een EISA Award in de wacht sleepte. Het is nu tijd voor een opvolger, die zich volgens de fabrikant blijft richten op de kernaspecten die een draaitafel geweldig laten klinken: 'deskundig vakmanschap en een technisch correct ontwerp', handgemaakt in de EU. 

De basis van de Debut Carbon is ongewijzigd, wat wil zeggen dat je inbegrepen krijgt: een 8,6" toonarm uit één geheel, een afgestelde cartridge, precisie aandrijving met elektronische snelheidsregeling, handgeverfd walnootfineer MDF-chassis, vergulde RCA-connectoren en een stofhoes. Nieuw zijn onder meer de ingebouwde snelheidsregeling, de motorophanging, de verborgen snelheidsschakelaar, de TPE-demping van de stalen plaat en de in hoogte verstelbare poten.

De Debut Carbon EVO heeft een adviesprijs van 499 euro en wordt in de herfst bij de dealers verwacht. De draaitafel is beschikbaar in 5 afwerkingen: Satin Steel Blue, Fir Green, Golden Yellow, White en Black.

Meer informatie op de website: project-audio.com.

MERK

EDITORS' CHOICE