Bang & Olufsen lanceert Beosound Balance in uitvoering Natural Aluminium

Bang & Olufsen heeft zijn bestaande luidspreker Balance uitgebracht in de uitvoering Natural Aluminium, een naar eigen zeggen luxueuze en moderne afwerking met een Scandinavische uitstraling. Technisch is er niets veranderd aan de Beosound Balance.

Beosound Balance Natural Aluminium

De Beosound Balance van het Deense Bang & Olufsen (B&O) is geïnspireerd op interieurobjecten en herdefinieert home audio op een manier zoals alleen Bang & Olufsen dat kan: een zacht, afgerond silhouet dat gebruik maakt van eerste klas materialen voor het interieur, een innovatieve gebruikersinterface die zich verbergt wanneer hij niet in gebruik is en zeven zorgvuldig geplaatste luidsprekerdrivers met beam-forming technologie waarmee de gebruiker kan kiezen tussen krachtig en kamervullend geluid voor alledaags gebruik en geluidsrichting voor precieze en meeslepende muziekervaringen, aldus de persverklaring van B&O.

De Beosound Balance, die opgaat in het interieur, heeft een verborgen touch-interface om de luidspreker handmatig te bedienen. Bij het benaderen van de luidspreker licht de interface op en nodigt de gebruiker uit tot interactie met de luidspreker. Veeg over de bovenste plaat om het volume te regelen of raak de pictogrammen aan om van nummer te veranderen, de muziek te pauzeren en vooraf opgeslagen luisterervaring te selecteren voor eenvoudige toegang. Als de gebruiker wegloopt van de luidspreker wegloopt, dimt de interface en blijft alleen het aluminium oppervlak zichtbaar.

Beosound Balance Natural Aluminium: 2.799 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE