Bang & Olufsen en Supreme creëren samen Beosound Explore Supreme Edition

Het Deense audio- en lifestylemerk Bang & Olufsen (B&O) is een samenwerking met modemerk Supreme aangegaan voor de creatie van de Beosound Explore Supreme Edition, als onderdeel van Supreme's lente/zomerseizoen. Het resultaat is een nieuwe kijk op de bestaande draagbare Explore-luidspreker, ontwikkeld om lichtgewicht en waterdicht te zijn en met een uitstekende afspeeltijd.

Bang & Olufsen Beosound Explore Supreme Edition

De Beosound Explore Supreme Edition is voorzien van Type 2 geanodiseerd aluminium voor een betere krasbestendigheid, waardoor het de perfecte speaker is voor buiten. De draagbare bluetooth-luidspreker komt in twee versies, t.w. Supreme Red en Black Anthracite. Het logo van Supreme is in het wit om de speaker gewikkeld en het Bang & Olufsen-logo is met een laser geëtst op de aluminium grille voor een contrasterend effect.

Meer weten over de “gewone” Beosound Explore? Lees dan ons eerdere nieuwsartikel over de Beosound Explore. Als het gaat om de nieuwe Supreme Edition, zijn B&O en Supreme nog wat geheimzinnig. De custom speakers worden exclusief verkocht via Supreme's winkels en online webstore, maar wanneer de verkoop gaat beginnen is nog niet bekend en prijsinformatie over de Beosound Explore Supreme Edition is er ook nog niet.

Belangstellenden gaan naar www.supremenewyork.com. Daar zal t.z.t. meer informatie gepubliceerd worden.

MERK

EDITORS' CHOICE