NIEUWSAudioHaven

Luistershow met versterkers van AVM op 10 en 11 juni bij AudioHaven in Arnhem

De in Arnhem gevestigde audiodealer AudioHaven zal op vrijdag 10 juni en zaterdag 11 juni a.s. versterkers van het Duitse audiobedrijf AVM voor het voetlicht brengen. Toegang is gratis maar een belangstellende moet zich wel even per e-mail opgeven voor een tijdslot.

AudioHaven demonstreert versterkers van AVM

Onlangs schreven we al over de komst van Audiohaven, een nieuwe audiodealer die is gevestigd op een boot. AudioHaven ligt aan de Nieuwe Havenweg 14 in Arnhem. Samen met XFI organiseert AudioHaven twee demodagen waarop versterkers van het Duitse AVM centraal zullen staan.

“Het Duitse AVM audio ontwikkelt en bouwt al meer dan 30 jaar elektronische audio apparatuur. AVM heeft een brede serie aan versterkers in hun assortiment, van geïntegreerde versterkers tot voor- en eindversterkers en all-in-one systemen. Vanaf de instap serie tot de toplijn komt de hoge mate van detaillering en transparantie naar voren, iets dat we u graag laten horen,” aldus AudioHaven.

Lees ook onze recensie over de AVM Ovation A 8.3 en onze recensie over de AVM Inspiration CS 2.2 LE.

Wanneer is de demonstratie? Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni zijn er verschillende tijdsloten waarop een belangstellende zich per e-mail kan inschrijven.

Meer weten? Kijk dan op de website van AudioHaven.

Adres en contactgegeven AudioHaven

AudioHaven
Nieuwe Havenweg 14
6827 BA Arnhem
Website: www.audiohaven.nl
Tel. +31 (0)6 – 3826 5849

 EDITORS' CHOICE