NIEUWST+A

HEM 2022 beursvloer: T+A toont nieuwe luidsprekers, versterkers en bronnen

Het Duitse T+A staat op de beursvloer van de High End München met verschillende producten. We hebben gisteren de draadloze hoofdtelefoon Solitaire T al even uitgelicht, maar het bedrijf heeft ook luidsprekers en versterkers meegenomen naar de beursvloer. Nieuwsgierig? T+A staat in atrium 3 in kamers D102 en D103.

Nieuwigheden van T+A op High End München

De laatste keer dat de High End München heeft plaatsgevonden was drie jaar geleden, d.w.z. in mei 2019. He3t is dus niet vreemd dat veel audiobedrijven met veel enthousiasme naar de beursvloer zijn gekomen om nieuwe producten aan het publiek te tonen. Het in de Duitse plaats Herford gevestigde T+A (Theorie und Anwendung of Theorie and Application) heeft uitgepakt met een hoofdtelefoon alsmede met versterkers en luidsprekers.

“We keren voor het eerst terug naar de High End München na de Covid-19-pandemie en zijn verheugd om nieuwe producten te presenteren op alle gebieden van ons streven: hoofdtelefoons, elektronica en luidsprekers. De nieuwe Solitaire T zet een standaard voor audiofiele, maar toch draagbare gesloten hoofdtelefoons. De mono eindversterker M200 en de streaming voorversterker PSD 3100 HV leggen de lat hoger op het gebied van respectievelijk versterking en streaming. Terwijl een nieuwe reeks Solitaire-luidsprekers een terugkeer naar onze roots viert: drie luidsprekers op referentieniveau belichamen onze idealen en overtuigingen meer dan ooit tevoren," aldus T+A.

T+A Solitaire luidsprekers

Net als de eerste Solitaire-luidsprekers, die in 1983 werden geïntroduceerd, zijn alle nieuwe Solitaire-luidsprekers uitgerust met magnetostatische tweeters. De Mag50-magnetostaat, aangedreven door tien magneten, biedt een verbazingwekkende mix van enthousiasme, resolutie en fijne dynamiek in een eenheid van slechts vijf centimeter groot. De nieuwe Mag850 daarentegen is 85 centimeter lang en heeft 90 magneten die in een enkele rij zijn geplaatst, en dit apparaat drijft de hoge tonen van de Solitaire S 530 en S 540 aan. Een kenmerk dat door alle modellen wordt gedeeld, is hun compromisloze audiofiele fijnafstemming, uitstekend vakmanschap en een opwindend nieuwe maar aangenaam vertrouwde ontwerptaal.

T+A: mono eindversterker M 200

De M 200 mono eindversterker is volgens de ontwerpers ontwikkeld met als enig doel het leveren van de ultieme audiofiele kwaliteit en prestaties, zonder enig compromis of beperking. Daartoe combineert de M 200 de fijne details, resolutie en detaildynamiek van de A 200 stereo eindversterker maar dan met een vermogen van meer dan 400 Watt. De M 200 is ontworpen om slechts één luidspreker te voeden, en dit stelt hem in staat om muziek te maken op een manier die nog krachtiger is met minder vervorming en kleuring dan ooit mogelijk zou zijn met een stereo eindversterker.

T+A PSD 3100 HV: multifunctioneel bronapparaat

De PSD 3100 HV is ontwikkeld met de eis om de prestaties van de voorversterkers en converters van T+A te combineren met het gebruiksgemak van een multi-source speler. Met een scala aan professionele digitale ingangen, FM, FM-HD, DAB+ radio, Bluetooth en Connect-services, en streaming voor lokale en wereldwijde internet- en netwerkbronnen, is de PSD 3100 HV in staat om alles wat digitaal is direct om te zetten in analoge signalen van topkwaliteit. Als zodanig kan het worden beschouwd als het consistente audiofiele antwoord op al diegenen wiens muziekcollectie het tijdperk van de cd achter zich heeft gelaten.

We weten nog niet welke technische specificaties de nieuwe apparaten zullen bezitten, wanneer ze geleverd kunnen worden en wat de adviesprijs zal zijn.

MERK

EDITORS' CHOICE