NIEUWSMeze

Meze Audio neemt hoofdtelefoon 109 Pro mee naar de High End München

De Roemeense hoofdtelefoonbouwer Meze Audio zal zijn nieuwste hoofdtelefoon meenemen om aan het publiek te demonstreren tijdens de High End audiobeurs die over twee dagen zal beginnen in de Duitse stad München. De 109 Pro is een dynamische open over-ear hoofdtelefoon. De oorschelpen zijn gemaakt van walnoothout. Volgens het persbericht is de 109 Pro gebouwd met hetzelfde vakmanschap als de duurdere modellen Empyrean en Elite, maar het prijskaartje is een stuk lager.

Meze Audio 109 Pro: debuut op High End München

Meze Audio is nog wat spaarzaam met het geven van details over de nieuwe 109 Pro. Tja, je wil natuurlijk op de beurs ook wat te vertellen hebben. In ieder geval zijn de oorschelpen van de 109 Pro gemaakt van walnoothout. Andere gebruikte materialen die zijn verwerkt in de hoofdtelefoon zijn magnesium en zink. Alle onderdelen zijn aan elkaar geschroefd en dat heeft als voordeel dat eventueel later onderdelen gemakkelijk vervangen kunnen worden.

Naar eigen zeggen is de !09 Pro gebouwd volgens dezelfde hoge normen van vakmanschap als de topmodellen Empyrean en Elite (lees ook onze recensie over de Meze Audio Elite). De 109 Pro zal echter een lager prijskaartje hebben? Hoe duur is hij dan? Dat weten we nog niet. Prijs- en leveringsinformatie zal vermoedelijk op of vlak na de beurs bekend worden gemaakt.

Wie nieuwsgierig is kan de ruimte van Meze Audio bezoeken op de High End audioberus in München om zelf naar de 109 Pro te luisteren. Meze Audio is te vinden in kamer D03 in hal 1.


EDITORS' CHOICE