The Chord Company Benelux Roadshow bij Hifi Studio Wilbert op dins. 19 april a.s.

Importeur Latham Audio heeft een roadshow m.b.t. producten van The Chord Company georganiseerd en zal op verschillende data bij verschillende dealers producten van de Engelse fabrikant demonstreren. Op dinsdagavond 19 april a.s. zal de roadshow Hifi Studio Wilbert in Utrecht aandoen.

The Chord Company Road Show bij Hifi Studio Wilbert: gymnastiek voor oren op een dinsdagavond

Zoals wij al eerder hebben geschreven zullen de producten van The Chord Company op vier verschillende data bij verschillende audiodealers worden gedemonstreerd. De tweede halte van de roadshow is Hifi Studio Wilbert in Utrecht.

“Op dinsdag 19 april a.s. kun je het zelf ervaren bij ons in de winkel in Utrecht. Patrick Mitchell van The Chord Company is onze gast die avond en zal in een wervelende muziekdemo van ca twee uur het belang laten horen van netwerkbekabeling en switches, stroomkabels en stekkerdozen en tenslotte interlinks en luidsprekerkabels. Daarnaast is er speciale aandacht voor de nieuwe GroundAray en PowerHaus van The Chord Company.

Om de verschillen goed te horen stellen we een fijne set voor je samen bestaande uit:

  • Naim NDX-2 met XPSDR
  • Naim NAC 252 met SuperCapDR
  • Naim NAP 300DR
  • B&W 803D4

Je hoeft geen speciale of getrainde oren te hebben om de verschillen te ervaren,” aldus Studio Wilbert in Utrecht.

Belangstellenden worden verzocht om zich van te voren in te schrijven voor het bijwonen van de demonstratie. Inschrijven kan via https://www.wilbert.nl/events.

Adres en contactgegevens Hifi Studio Wilbert

Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
Tel. 030 – 231 9874
E-mail: wilbert@wilbert.nl
Website: https://www.wilbert.nl/


EDITORS' CHOICE