The Chord Company Benelux Roadshow op 14, 19, 20 en 21 april a.s. op verschillende locaties

“De afgelopen twee jaar heeft de Britse fabrikant van hifi bekabeling The Chord Company niet stilgezeten. De afdeling R&D heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die een verbetering brengen in elk geluidssysteem. Helaas konden we door de covid restricties onze producten niet aan een groot publiek demonstreren. Maar nu mag het weer!” aldus de aankondiging van importeur Latham Audio.

Op 14, 19, 20 en 21 april zullen de producten van The Chord Company gedemonstreerd worden bij verschillende audiodealers.

Roadshow van demonstraties van producten van The Chord Company

“We begrijpen dat niet iedereen is overtuigd van de meerwaarde van betere bekabeling en accessoires. Daarom vinden wij het belangrijk om onze producten te demonstreren zodat je zelf kan ervaren welke verbeteringen er mogelijk zijn in een audiosysteem bij je thuis,” zo motiveert Latham Audio de op stapel zijnde roadshow van de producten van The Chord Company die op drie verschillende avonden bij drie verschillende audiodealers zal plaatsvinden.

Op 19, 20 en 21 april a.s. kun je onder begeleiding van Patrick Mitchell van The Chord Company kennismaken met een aantal van deze noviteiten. De bedoeling is om zoveel mogelijk producten uit diverse prijsklassen mee te nemen in de demonstratie. Daarnaast hoef je geen ‘speciaal’ gehoor te hebben. Iedereen is welkom op deze avonden.

Roadshow The Chord Company: netwerk en internet

Op het programma staat een demonstratie van de English Electric 8Switch in het netwerk en de toepassing van betere netwerkkabels in een audiosysteem met netwerkspeler. Meerdere netwerkkabels zullen gedemonstreerd worden.

Lees ook onze recensie over de English Electric 8Switch.

Roadshow The Chord Company: GroundAray

Ook op het programma staan de nieuwe GroundAray’s. Een product dat hoogfrequente noise uit de apparatuur haalt. Door de verlaagde ruisvloer blijft er meer ruimte over voor detail en expressie in muziek. Je kunt GroundAray gebruiken in elk audiocomponent.

Roadshow The Chord Company: analoge bekabeling

We demonstreren het belang van goede interconnects en luidsprekerbekabeling in een audiosysteem. The Chord heeft diverse productlijnen met daarin interconnects en luidsprekerbekabeling die samen een ideale synergie vormen.

Roadshow The Chord Company: stroom

The Chord Company heeft onlangs zijn eerste stekkerblok op de markt gebracht, genaamd PowerHaus. Het belang van een goed stekkerblok zal worden gedemonstreerd met de nieuwe PowerHAUS S6. Topmodel is de M6 met ingebouwde PowerAray technologie. Natuurlijk zijn ook de nieuwe stroomkabels present als aanvulling op PowerHAUS.

Roadshow The Chord Company: aanvang demonstratie

De avonden starten om 19.00 uur en duren ongeveer twee uur. Het draaien van muziek staat centraal. De toegang is gratis, maar een aanmelding bij de desbetreffende winkelier wordt op prijs gesteld i.v.m. de beschikbare plekken.

Roadshow The Chord Company: data en locaties

Donderdag 14 april
Bender Hifi
Steenstraat 54 in Arnhem
Tel.: +31 (0)26 – 445 35 41
 
Dinsdag 19 april
Wilbert Hifi
Korte Jansstraat 11 in Utrecht
Tel.: +31 (0)30 – 231 9874
Link voor aanmelding: https://www.wilbert.nl/events 
 
Woensdag 20 april
Lexicom Multimedia
Leidsekade 1 in Leidschendam
Tel.: +31 (0)70 – 320 1303
 
Donderdag 21 april
Eglantier HiFi
Battelsesteenweg 255 in Mechelen
Tel.: +32 (0)15 33 79 52


EDITORS' CHOICE