NIEUWSRhapsody

Luistershow by Rhapsody op 8 en 9 april met Marten, CH Precision, Aurender, Döhmann en Metaxas

De in Hilversum gevestigde audiodealer Rhapsody zal op 8 en 9 april een aantal zeer fraaie apparaten demonstreren van CH Precision, Aurender en Döhmann samen met luidsprekers van Marten. Het meest opvallende apparaat is vermoedelijk de Metaxas Tourbillion T-RX spoelenrecorder. Belangstellenden moeten zich inschrijven zodat bezoekers gespreid kunnen worden,

Luistershow “Birth Of the Cool” op 8 en 9 april 2022 bij Rhapsody

Birth Of The Cool is een iconisch album. Het was het antwoord van Gil Evans en Miles Davis op de bebop met vernieuwende orchestratie en arrangementen met bijzondere harmonische en tonale klankkleuren. Dit album bleek een mijlpaal voor de ontwikkeling van de moderne jazz.

“Onze drijfveer is altijd de kwaliteiten van een album in al zijn nuances tot uitdrukking te laten komen en zo het belang van bepaalde albums optimaal tot hun recht te laten komen. En deze keer zetten we daar een grote set met primeurs voor neer,” aldus Rhapsody.

Rhapsody zal twee hoogwaardige sets neerzetten.

Set 1: The Birth

 

Set 2: The Cool

  • Marten Parker Duo Diamond speakers
  • Audio Analogue Absolute versterker
  • Aurender A20 streamer DAC
  • Thrax Yatrus draaitafel
  • AudioQuest kabels en power condition

De toegang is gratis maar belangstellenden moeten van tevoren een tijdslot reserveren zodat bezoekers gespreid worden en de nodige aandacht kunnen krijgen. Rhapsody belooft klaar te staan met de lekkerste koffie van het Gooi en natuurlijk muziek voor fijnproevers. Meer weten? Kijk dan op de website van Rhapsody.


EDITORS' CHOICE