NIEUWSSony

Review Sony HT-A7000 TechFi

Redactie Hifi.nl | 25 maart 2022 | Sony

Sony heeft afgelopen zomer de HT-A7000 soundbar aangekondigd, die inmiddels bij onze collega's van TechFi uitgebreid aan de tand is gevoeld. We delen de review graag, want deze Sony HT-A7000 heeft 7.1.2-kanalen, twee omhoog gerichte speakers voor overhead sound, twee beam tweeters en vijf voorluidsprekers voor bredere surround én een ingebouwde tweevoudige subwoofer voor diepe bassen, en is dus niet zomaar een soundbar. In combinatie met Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround moet de HT-A7000 een virtueel surroundgeluid produceren dat van alle richtingen komt. 

"Een soundbar neem je doorgaans, omdat je niet al te veel ruimte wilt opofferen aan afzonderlijke luidsprekers. Goed, je neemt hem allereerst, omdat je het iele geluid van je platte tv beu bent. Maar vervolgens kwam je uit op een soundbar, omdat die zo lekker compact is. Een dunne strook aan de voet van je tv, maar toch veel beter geluid. Alleen, soundbars zijn er in soorten en maten. Je hebt hele kleine, en dan heb je exemplaren zoals de Sony HT-A7000, onderwerp van deze review. Niet klein, maar oh wat een geluid." | Lees de hele review bij TechFi

Overigens wordt er aanstaande dinsdag een hele interessante soundbar geïntroduceerd van een merk waar je het niet noodzakelijk van verwacht, maar waar je meteen wel hele hoge verwachtingen bij krijgt... Omwille van een embargo mogen we daar tot dinsdag nog niets over zeggen, en zelfs het merk niet noemen, maar we kunnen je alvast wel vertellen dat Jamie deze krachtpatser al in huis heeft, dus behalve het nieuws (dinsdagochtend 10u!) lees je dinsdag of woensdag ook meteen onze uitgebreide review!

Lees hier de review van de Sony HT-A7000 van TechFi


EDITORS' CHOICE