NIEUWSSonoro

Sonoro Platinum SE: nieuwe draaitafel met praktische extra's, zoals bluetooth

Het Duitse audiobedrijf Sonoro heeft de opvolger van zijn eerste draaitafel aangekondigd. Met de Platinum SE presenteert de fabrikant een speciale editie van het eerste Sonoro Platinum-model. De Platinum SE neemt alle eigenschappen van zijn voorganger over en voegt er bluetooth-connectiviteit aan toe. De Platinum SE is een complete draaitafel met stofkap, toonarm en element. De koper kan kiezen uit een zwarte of witte uitvoering.

Sonoro Platinum SE: compleet en speelklaar draaitafelsysteem

De Sonoro Platinum SE, de opvolger van de Platinum, is een klassieke riemaangedreven draaitafel met een optisch geregelde gelijkstroommotor. Het draaiplateau is gemaakt van gegoten aluminium en een kurklaag is bedoeld om ongewenste trillingen te dempen. De toonarm is uitgerust met twee wrijvingsarme precisielagers en is in hoogte verstelbaar. Het vorige model had een element van Ortofon in de arm. De Platinum SE heeft een element van Nagaoka type MP-110 in de afneembare armkop, een mm-element met een elliptische stylussnede.

De geïntegreerde phono-voorversterker kan desgewenst kan worden uitgeschakeld. De USB-ingang en achterliggende AD-converter zaten ook al in het eerste model maar de Platinum SE heeft ook een Bluetooth-module aan boord.

 

De platendraaitafel weegt ruim zes kilogram en meet 420 x 356 x 125 millimeter. Sonoro levert een passende stofkap mee.

Prijs Sonoro Platinum SE (wit of zwart): 799 euro

MERK

EDITORS' CHOICE