NIEUWSSony

Sony HT-S400: betaalbare soundbar met subwoofer en surround sound

Het Japanse Sony heeft de HT-S400 aangekondigd, een betaalbare krachtige 2.1-kanaals soundbar voor een levensecht cinemageluid in de woonkamer. De HT-S400 levert volgens de makers een krachtige audio ervaring dankzij de S-Force PRO Front Surround-technologie en een stevige 330 Watt aan totaal vermogen. De levering zou in april 2022 moeten gaan beginnen.

Sony HT-S400: X-Balanced-luidsprekerunit en Separated Notch Edge

De frontluidsprekers van de nieuwe soundbar van Sony zijn voorzien van een X-Balanced-luidsprekerunit. Deze driver heeft een unieke rechthoekige vorm die het diafragma maximaliseert. Dit resulteert volgens de ontwerpers in minder geluidsvervorming en een heldere weergave van dialogen. De Separated Notch Edge op de X-Balanced Speaker Unit verbetert de verticale amplitudesymmetrie voor een heldere geluidskwaliteit door een innovatieve insneden op de rand van de speaker unit. Deze biedt ondersteuning om de spanning binnen en buiten de rand van het diafragma onder controle te houden. Gesproken teksten komen beter tot zijn recht tijdens een ruige actiescène of een spannend gespreksmoment.

De soundbar wordt geleverd met een krachtige draadloze subwoofer met een grote 160 millimeter driver voor een dieper en rijker basgeluid. De draadloze subwoofer versterkt de impact van alles wat de gebruikers bekijken en beluisteren, van het diepe gerommel van de donder tot de stevigste bass beats.

Sony HT-S400: moeiteloos Bravia integreren

De HT-S400 aansluiten op een Sony Bravia tv gaat snel en eenvoudig. Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface verschijnen de instellingen voor de soundbar automatisch in het Quick Settings-menu van de Bravia tv. De instellingen en het volume zijn gemakkelijk met de afstandsbediening van de Bravia aan te passen. De HT-S400-soundbar is uitgerust om draadloze audio van een Bravia tv te ontvangen en is daardoor vrij van extra kabels.

Sony HT-S400: een intuïtieve gebruikerservaring

De soundbar is ontworpen om een intuïtieve gebruikerservaring te bieden. De geluids- of audiomodus van de HT-S400 is naar wens van de gebruiker instelbaar via de afstandsbediening. Het systeem biedt tevens een snelle toegang tot de Voice-modus. De Night-modus is voor wie wil tv-kijken zonder het hele huis wakker te houden. Het handige OLED-schermpje op de soundbar zorgt voor meer gebruikscomfort. Deze geeft in één oogopslag de statusinformatie van de soundbar weer.

Sony HT-S400: met duurzaamheid voor ogen

Sony’s producten zijn niet alleen ontworpen met het oog op een uitstekend geluidskwaliteit maar ook met het milieu in het achterhoofd. In het achterpaneel van de HT-S400-subwoofer is een door Sony ontwikkelde hergebruikte plastic geïntegreerd en is ontworpen volgens de maatschappelijk verantwoorde ‘Made to be remade’-filosofie.

Sony HT-S400: prijs en leveringsinformatie

De Sony HT-S400 is vanaf april 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor 270 euro.


EDITORS' CHOICE