Bang & Olufsen Nordic Ice Collectie: bestaande producten in een ander jasje

Het Deense Bang & Olufsen heeft de Nordic Ice Collection gepresenteerd, een gecureerde selectie van haar meest tijdloze ontwerpen in een sereen, Scandinavisch kleurenpalet met contrasterende koele en warme tinten, naar eigen zeggen perfect voor het cadeauseizoen.

Bang & Olufsen Nordic Ice Collectie

“In deze onzekere tijden zoeken velen van ons thuis een veilig toevluchtsoord van de buitenwereld. Voor onze Nordic Ice Collection wilden we dit gevoel van rust en comfort in huis voortzetten door producten te creëren die een gevoel van sereniteit en evenwicht uitstralen. Meer dan ooit zullen deze feestdagen in het teken staan van families die na een tijd van elkaar gescheiden te zijn weer bij elkaar komen om ervaringen en momenten te delen. Maak dit jaar een cadeau vol muziek en maak je vrienden en familie blij met onze Nordic Ice Collection,” aldus Christoffer Poulsen, SVP Product Management bij het Deense audio- en lifestylemerk Bang & Olufsen (B&O).

Feitelijk bestaat de Nordic Ice Collection uit een zestal bestaande producten die zijn uitgebracht in een andere kleurstelling. Het gaat om de volgende producten

Beoplay EQ: draadloze in-ear ANC hoofdtelefoon

De ruisonderdrukkende hoofdtelefoons van Bang & Olufsen hebben zes ingebouwde microfoons die zorgen voor heldere gesprekken en authentieke audio. Het oplaadetui is geanodiseerd voor extra bescherming bij verplaatsingen. Dit is zonder twijfel het perfecte cadeau voor hen die altijd on the go zijn.

Het koele aluminium contrasteert met de zachte materialen in een warmere tint en de juweelachtige detaillering van het verzonken lithografielogo op de aluminium schijf wordt omlijst door de gepolijste schuine rand.

Beoplay H95: draadloze over-ear ANC hoofdtelefoon

De Beoplay H95 is gemaakt voor een ultieme luisterervaring met langdurig comfort, effectieve Active Noise Cancellation en een krachtig geluid dat wordt aangedreven door op maat gemaakte titanium drivers. Het koele aluminium contrasteert met het warme lamsleer van de oorkussens voor ultiem comfort.

Het vlakke lithografielogo op de aluminium schijven wordt omlijst door de gepolijste afschuining. Dit product is een geweldig geschenk voor zowel reizigers als voor mensen die het comfort van thuiswerken verkiezen.

Beosound A1 2nd Gen: waterbestendige bluetooth luidspreker

De Beosound A1 is de perfecte draagbare luidspreker met een luid en meeslepend geluid met een rijke bas. De Beosound A1 is volledig stof- en waterbesteding en is geschikt voor 18 uur non-stop luisterplezier. het gesofisticeerde aluminium oppervlak is getint in een koele kleur, die doet denken aan Scandinavisch ijs.

Het Bang & Olufsen-logo op de onderkant van de luidspreker is bedrukt met een glanzende inkt die het licht weerkaatst. De kenmerkende lederen band heeft een matte aluminium sluiting met een vlak lithografisch logo en een gepolijste rand voor een dubbele afwerking.

Beoplay A9: iconische draadloze wifi luidspreker

De Beoplay A9 vult elke ruimte met een gedetailleerd geluid dankzij zijn krachtige 480 Watt digitale versterkersysteem, waardoor dit product volgens B&O een echte must-have is voor audiofielen. De ingebouwde kameradaptatie past het geluid perfect aan de omgeving aan zodat luisteraars muziek kunnen ervaren zoals de artiesten het bedoeld hebben.

De poten van de Beoplay A9 zijn voor het eerst vervaardigd in parelmoer gestraald aluminium en hebben een verfijnd mat oppervlak. Daarnaast zijn ze afgewerkt met een koele kleurtint. De aluminium ring van de iconische ronde vorm wordt geaccentueerd met een gepolijst oppervlak. De warm getinte, geweven stoffen bekleding van Kvadrat vormt een contrast met de koele tinten van het aluminium.

Beosound Balance: dynamische draadloze wifi luidspreker

Beosound Balance is een draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties. Deze speaker is ontworpen om tegen de muur op een plank of bij een bijzettafel te plaatsen in huis. Beosound Balance levert zorgvuldig gecontroleerde geluidsstralen voor een heldere akoestische ervaring aan de voorkant en een rijke geluidsversterking aan de achterkant. Dit resulteert in een indrukwekkend grote akoestische ervaring in vergelijking tot zijn kleine formaat. De Beosound Balance is het ultieme geschenk voor de interieurestheet.

De Nordic Ice editie heeft een voet van geperst gerecycled aluminium en het verzonken lithografielogo schittert op het matte oppervlak.  De randen van de poten van de speaker zijn gepolijst. Dit om het licht op te vangen en de gebogen vorm te accentueren. Beosound Balance heeft ook een naadloos gebreid Kvadrat-textiel die de luidspreker bij het aanraken een warme en tactiele kwaliteit geeft.

Beosound Stage: krachtige Dolby Atmos soundbar

“Til de TV-ervaring tot een hoger niveau met de Beosound Stage, een prachtig vormgegeven geluidsbalk die net zo goed klinkt als hij eruitziet en die een geweldig cadeau is voor bioscoopliefhebbers,” aldus de wervende tekst van het persbericht van B&O. Beosound Stage versterkt het kijkplezier dankzij een combinatie van de nieuwste audiotechnologie en een naadloos ontwerp. Daarnaast is deze speaker krachtig genoeg, zodanig dat het geen aparte subwoofer nodig heeft.

Voor de Nordic Ice collectie is het aluminium frame tweeledig afgewerkt, waarbij het hoofdoppervlak mat is met een gepolijste rand. De gepolijste details van de pictogrammen ontstaan door middel van een lithografieproces. De geweven Kvadrat stof geeft een gevoel van warmte en creëert het gevoel van een interieurobject, die perfect past in elke kamer.

Bang & Olufsen Noridc Ice Collection: prijzen en leveringsinformatie

Beosound Balance:        2.250 euro
Beoplay H95:                    849 euro
Beosound Stage:           1.899 euro
Beosound A1 2nd Gen:    250 euro
Beoplay EQ:                     399 euro
Beoplay A9 4th gen:      3.199 euro

MERK

EDITORS' CHOICE