NIEUWSShure

Shure lanceert 2e generatie Aonic215 volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon

Sinan Kökbugur | 07 september 2021 | Fotografie Fabrikant | Shure

Shure heeft vandaag de 2e generatie Aonic 215 gelanceerd. Na de introductie vorig jaar van de Aonic 215 True Wireless Sound Isolating hoofdtelefoon onthult het bedrijf nu de volgende versie met uitgebreide functie-upgrade. Het onopvallende ontwerp is gebleven en naar eigen zeggen gebruiken musici de Aonic 215 voor hun in-ear monitoring op het podium. De tweede generatie Aonic 215 True Wireless biedt volgens de makers een ongeëvenaard geluid, een stevige pasvorm en verbeterde prestaties.

Shure Aonic 215

De True Wireless Aonic 215 in-ear hoofdtelefoon is gemaakt voor muziekliefhebbers, forenzen en voor bij het trainen, versterken de bestaande lijn van hoogwaardige Shure luisterproducten. Deze volgende evolutie van Aonic 215 levert volgens de fabrikant dezelfde high-fidelity-audio met helder geluid en diepe bassen als het origineel en is ontworpen op basis van decennia ervaring met het ondersteunen van muzieklegendes.

Lees ook onze recensie over de 1e generatie Shure Aonic 215.

“Tegenwoordig willen klanten een luisterervaring die een onopvallend design en een stevige pasvorm biedt, zonder concessies aan het geluid,” aldus Eduardo Valdes, Associate Vice President of Global Marketing for Pro and Consumer Audio van Shure. “Wat betreft de Aonic 215 hebben we geluisterd naar wat consumenten wilden: bellen in stereo, volumeregeling, transpiratie- en waterbestendigheid, en flexibiliteit. Deze functie-upgrades zijn een aanvulling op de legendarisch betrouwbare audio en het bekroonde modulaire design waar Shure oortelefoons om bekendstaan: Luisteraars kunnen met de juiste accessoires snel schakelen tussen bekabeld en draadloos,” aldus het persbericht van Shure.

De tweede generatie Aonic 215 is ontworpen op basis van decennia ervaring met het ondersteunen van legendarische artiesten en is voorzien van hetzelfde geluid van studiokwaliteit, terwijl hij tegelijk 37 dB aan omgevingsgeluid blokkeert. De Aonic 215 is voorzien van een eersteklas koptelefoonversterker en ondersteunt diverse codecs, waaronder Qualcomm aptX, AAC en SBC en biedt draadloze bluetooth 5 techniek voor verbeterde stabiliteit en een bereik tot 10 meter. Voor luisteraars die terugkeren naar kantoor of naar de sportschool voor een intensive workout, bieden de oortelefoons optimaal comfort en een stevige pasvorm over het oor, waardoor ze gegarandeerd op hun plaats blijven. De Sound Isolating techniek weert ongewenste bijgeluiden, en met één druk op de knop maakt de functie omgevingsmodus de buitenwereld hoorbaar als dat nodig is.

Aonic 215 Gen 2: eigenschappen en technische kenmerken 

  • Transpiratie- en waterbestendig – Aonic 215 Gen 2 is gemaakt om te presteren onder alle omstandigheden. Wat de situatie ook is, een druilerige forenzenreis naar kantoor of een zweterige spinningsessie thuis, de oortelefoons zijn IPX4-gecertificeerd voor optimale prestaties. Met een accuduur van acht uur, met drie volledige extra ladingen in de meegeleverde, stevige hardcover hoes, kunnen luisteraars een totale accuduur van 32 uur verwachten.
  • Hardware-EQ – Gebruikers kunnen kiezen uit meerdere presets, of met de ShurePlus Play-app hun eigen, op maat gemaakte presets creëren en uploaden naar hun oortelefoons.
  • Kristalhelder telefoneren – Of luisteraars nu in de trein zitten, stressen in de metro of een belangrijk telefoontje aannemen tussen twee vergaderingen door, met de Aonic 215 Gen 2 navigeer je eenvoudig tussen de gesprekken. De bel-audio is nu in beide oren te horen en kan onafhankelijk tussen links en rechts gewisseld worden. Vier beamforming microfoons verbeteren samen de spraakverstaanbaarheid voor videoconferenties en telefoontjes.
  • Auto Power On – Luisteraars hoeven niet langer te frummelen met een aan-knop, want Aonic 215 Gen 2 oortelefoons gaan automatisch aan als ze uit de hoes komen.
  • Onboard knopbediening – Comfort en gebruiksgemak zijn cruciaal wanneer je onderweg bent. Aonic 215 Gen 2 heeft nu volumeregeling direct op de oortelefoons zelf, en bovendien eenvoudige mute-bediening. Met de instelbare knopconfiguratie, die beschikbaar is in de app, kunnen volume, afspelen en de bediening van belfuncties links of rechts worden gepersonaliseerd.

Aonic 215 Gen 2 heeft hetzelfde modulaire design waar Shure Sound Isolating oortelefoons om bekendstaan. Luisteraars kunnen met optionele accessoires snel wisselen tussen bekabeld en draadloos. De Secure Fit-adapter is ook los te koop; hiermee kunnen alle afneembare Shure Sound Isolating oortelefoons eenvoudig draadloos worden gemaakt. Zo kunnen consumenten met een simpele schakelaar van draadloos luisteren overschakelen op luisteren naar in-flight entertainmentsystemen.

Shure Aonic 215: prijs en leveringsinformatie

De Aonic 215 True Wireless Sound Isolating oortelefoons (Gen 2) zijn verkrijgbaar in de kleurenopties zwart en blauw voor een verkoopprijs van 229 euro. De True Wireless Secure Fit-adapter (Gen 2) is apart te koop voor 189 euro.

De tweede generatie van de Aonic 215 True Wireless Sound Isolating oortelefoons en de True Wireless Secure Fit-adapter zijn nu te koop bij selecte verkopers en op www.shure.com/aonic215.


EDITORS' CHOICE