NIEUWSAudioSense

AudioSense bestaat 15 jaar

Redactie Hifi.nl | 06 september 2021 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer AudioSense is jarig en viert zijn 15e verjaardag. De in Achterberg gevestigde audiodealer is met name bekend van het platform DEQX van het gelijknamige Australische audiobedrijf en van de AudioSense Open Baffle luidsprekersystemen.

Op 5 september 2006 werd AudioSense ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. “In de afgelopen 15 jaar heb ik veel meegemaakt met deze onderneming, gestart met DEQX. Anekdotes te over met de vele klanten en ook met de pakketbezorgers. Maar ook over winkeliers en importeurs. Kom maar eens langs, dan kan ik je een en ander vertellen…

Qua audio is er in de afgelopen 15 jaar ook wel wat gebeurd. Met name dac’s zijn erg goed en voordelig geworden, denk bv aan de Mytek Brooklyn plus. Vooral op streaming gebied is er een positieve ontwikkeling geweest, dat klinkt allemaal echt beter. Nieuwe luidsprekermodellen (Purifi!) en klasse-D. En natuurlijk de verhuizing van AudioSense naar Achterberg met een prachtige luisterruimte: een heuse studio! En de DEQX, dat is een stabiele factor. Er zijn weliswaar beter klinkende modellen ontwikkeld, de nieuwste HDP5 is echt heel bijzonder, in de basis is de DEQX nog dezelfde. Met dezelfde software die wat updates heeft gekregen, voornamelijk om met Windows te kunnen blijven werken. Bijzonder hoe ver vooruit DEQX 20 jaar terug al was.

Kom geruste eens langs, na afspraak, het is echt bijzonder om de nieuwste OB2 reference te horen,” aldus Rudo Meijer van AudioSense.

Meer weten over DEQX? Lees dan de volgende artikelen:

Meer weten over de AudioSense Open Baffle nr. 2 reference? Lees dan ons artikel Audiosense’s Open Baffle Nr 2 reference is een luidspreker zonder klankkast, gepubliceerd op 18 mei 2021

Meer weten over AudioSense? Kijk dan op de website van AudioSense.

Adres en contactgegevens AudioSense

AudioSense
Cuneraweg 116A
3911 RP Achterberg
Tel. 0317 – 618 021
Website: https://audiosense.nl


EDITORS' CHOICE