NIEUWSAudioSense

DEQX streaming audio via I2S-protocol

Redactie HiFi.nl | 08 november 2015 | DEQX

De nieuwste versies van DEQX (zoals de (HDP4) hadden al streaming audio via USB als mogelijkheid, nu is daar streaming via I2S bij gekomen. Streaming gaat via een HDMI-connector.

Pink Faun ontwikkelde een pcb voor streaming audio via I2S. Dit pcb is aangepast aan de DEQX en komt dan in plaats van het DEQX USB streaming audio pcb.Met DEQX wordt de faselineaire actieve wisselfilter gebouwd met speciale software. DEQX is ook het meetapparaat (te besturen met een Windows computer/laptop). Daarnaast is DEQX ook een voorversterker, DAC en heeft het uitgebreide ‘roomcorrection’. Lees meer over het Australische merk DEQX.

AudioSense is importeur en leverancier van de Australische DEQX. AudioSense heeft een heel scala aan verschillende luidsprekersystemen beschikbaar die met DEQX aangestuurd worden. Deze zijn op afspraak te beluisteren. Bij AudioSense kunt u terecht voor complete high-end systemen, voor ombouw van bestaande hoogwaardige passieve luidsprekersystemen naar actief met DEQX, maar ook voor advies hoe de DEQX te gebruiken.

De Pink Faun I2S HDMI ingang voor DEQX is verkrijgbaar voor € 250,-.
Kijk op de website van importeur AudioSense voor meer informatie.EDITORS' CHOICE