Bang & Olufsen Beoplay EQ: het geluid van stilte, of muziek

Het Deense Bang & Olufsen (B&O) introduceert de Beoplay EQ, de eerste draadloze oortjes met Adaptive Active Noise Cancellation hetgeen ruis volledig zou moeten verwijderen. Op die manier ontstaat er een complete onderdompeling in het aangeboden muzieksignaal en kan de luisteraar volledig genieten van Bang & Olufsen’s kenmerkend geluid. De koper kan kiezen uit een zwarte en witte uitvoering.

Bang & Olufsen Beoplay EQ: volledige draadloze in-ear hoofdtelefoon met ANC

De nieuwe Eeoplay EQ werd naar eigen zeggen speciaal ontworpen voor luxueus dagelijks gebruik. “Ze bestaan uit een combinatie van een vooruitstrevende technologie, comfort en duurzaamheid. Daarnaast bieden deze oortjes de beste belkwaliteit aan dankzij beamforming technologie. Beoplay EQ is de perfecte compacte partner om te ontsnappen aan dagelijkse ruis wanneer je van thuis uit werkt, pendelt naar kantoor of op reis bent.,” aldus het persbericht van B&O.

“Bij het ontwerpen van de Beoplay EQ, hebben wij ons geëngageerd om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, of ze de oortjes nu tijdens hun reis, op het werk of in hun vrije tijd gebruiken. De ergonomie van de oortjes zorgt voor comfort, maar ook voor krachtig en authentiek geluid. Dit maakt dat deze oortjes een echte must-have zijn voor muziekliefhebbers. Dankzij de duurzame aluminium oplaadcase en de Adaptive Active Noise Cancellation, voorziet Beoplay EQ een revolutionaire geluidservaring, waar je ook naartoe gaat”, zegt B&On SVP of Product Management Christoffer Poulsen.

Bang & Olufsen Beoplay EQ: uitstekend geluid en anc

Om het geluidsverminderende effect zo veel mogelijk te behouden, maakte B&O gebruik van een Adaptive ANC, die Adaptive Active Noise Cancellation met een uitstekende passieve afdichting combineert. Dankzij deze combinatie, wordt ruis volledig tegengehouden. Een speciale ANC DSP chip en zes microfoons zorgen voor automatische bewerkingen van ANC niveaus om een naadloze geluidservaring te creëren. Daarnaast creëert de microfoon de beste directionele beamforming technologie die resulteert in een glasheldere bel- en spreekkwaliteit.

Beoplay EQ is verfijnd afgesteld door Bang & Olufsen’s befaamde technici en levert een krachtige en unieke geluidservaring. De gebruikers kunnen zich onderdompelen in hun eigen muziek met tot twintig uur totale speelduur, inclusief de oplading in de case en 6.5 uur speelduur met de ANC aan. Dankzij Bang & Olufsen’s snelle oplaadmogelijkheden, dient de Beoplay EQ slechts twintig minuten op te laden om vervolgens twintig uur lang gebruikt te kunnen worden.

Bang & Olufsen Beoplay EQ: premium design

De oortjes zijn beschikbaar in het antraciet zwart en in een zandgoude tint. Luxueus en toch functioneel, Beoplay EQ zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm dankzij de compacte en ergonomische vorm van de oortjes. Ze zijn zweet- en waterbesteding en komen met verwisselbare oordopjes in verschillende maten voor diverse oortjes. Zo zijn deze oortjes perfect voor woonwerk verkeer en langdurig gebruik.

De draadloze oplaadcase met QI-certificaat, is gemaakt van een ruimtevaartkwaliteit aluminium. Op die manier is de Beoplay EQ een robuust en luxueus product. De compacte oplaadcase werd in een zo klein mogelijk formaat ontworpen om makkelijk in je zak te passen.

De technische specificaties van deze oortjes zorgen voor een  naad- en draadloze ervaring met de aptX adaptive, de nieuwste Bluetooth 5.2 en IP54. De opzet is even gemakkelijk op de Android als op Apple toestellen dankzij de insluiting van Microsoft Swift Pair en Made for iPhone licenties.

Bang & Olufsen Beoplay EQ: prijs en leveringinformatie

De Beoplay EQ gaat in een zwarte of witte uitvoering over de toonbank voor een adviesprijs van 349 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE