REVIEWJBL

JBL Live Pro+ TWS lezersreviews

Redactie Hifi.nl | 06 september 2021 | JBL

JBL heeft onlangs de Live Pro-modellen gelanceerd, met de nieuwste producten uit de True Wireless productlijn van audiomerk JBL. Onze uitgebreide review van de Live Pro+ in-ears met adaptive noise cancelling lees je hier, maar we hebben de tafels weer eens omgedraaid en ook aan onze lezers gevraagd de JBL hoofdtelefoontjes te testen. Hun bevindingen lees je nu alle drie in deze update.

JBL Live Pro+

Welk apparaat ook wordt gebruikt, met de JBL Live Pro+ TWS (TWS = True Wireless) ervaar je de echte JBL Signature Sound volledig draadloos. Smart Ambient zorgt ervoor dat de gebruiker kan blijven focussen op de omgeving en Adaptive Noise Cancelling zorgt ervoor dat de gebruiker er juist aan kan ontsnappen. Schakel eenvoudig tussen muziek en groepstelefoontjes met twee gerichte microfoons. Een derde microfoon zorgt voor onderdrukking van het omgevingsgeluid.

Gebruikers mogen met de Live Pro+ rekenen op de JBL Signature sound-kwaliteit, met een accu die opgeladen tot maar liefst 28 uur meegaat. In een veel uitgebreider nieuwsbericht lees je er alles over. En daarnaast verscheen dus inmiddels ook de HIFI.NL-review van de JBL Live Pro+

HIFI.NL ThuisTesters

Uit de vele reacties selecteerden we afgelopen maand drie deelnemers: Johan Hermanides, Nina Kools en Levi Klaassen. Hun bevindingen lees je op de volgende pagina's!

Lezersreview 1: Nina
Lezersreview 2: Johan
Lezersreview 3: Levi


EDITORS' CHOICE