NIEUWSJBL

JBL Live Pro+: volledig draadloze Adaptive Noise Cancelling in-ear hoofdtelefoon

De Live Pro+ is het nieuwste product in de True Wireless productlijn van audiomerk JBL. Volgens de fabrikant heeft de Live Pro+ alles wat je van moderne draadloze oordopjes mag verwachten, zoals een lange accuduur, snelladen en draadloos laden. De Live Pro + heeft ook JBL’s Adaptive Noise Cancelling aan boord.

JBL Live Pro+

Welk apparaat ook wordt gebruikt, met de JBL Live Pro+ TWS (TWS = True Wireless) ervaar je de echte JBL Signature Sound volledig draadloos. Smart Ambient zorgt ervoor dat de gebruiker kan blijven focussen op de omgeving en Adaptive Noise Cancelling zorgt ervoor dat de gebruiker er juist aan kan ontsnappen. Schakel eenvoudig tussen muziek en groepstelefoontjes met twee gerichte microfoons. Een derde microfoon zorgt voor onderdrukking van het omgevingsgeluid, aldus JBL in zijn persverklaring.

Maar er zit nog meer in het vat, zoals van moderne oordopjes verwacht mag worden. De gebruiker kan eenvoudig de oordopjes bedienen om bijvoorbeeld muziek en telefoontjes te regelen, eventueel met gebruik van een stemassistent.

Met zeven uur afspeeltijd en nog eens 21 uur in de oplaaddoos (tevens transportdoos) kan maximaal 28 uur geluisterd worden. En als de accu van de oordopjes dan toch leeg zou zijn, kunnen ze versneld en Qi-compatible draadloos worden opgeladen.

JBL Live Pro+: JBL Signature Sound voor de beste luisterervaring

De Live Pro+ TWS-oordopjes zijn geschikt voor elk apparaat. Met dynamische drivers met een diameter van 11 millimeter zijn de oordopjes klein en krachtig tegelijk, voor de beste JBL Signature Sound, aldus de fabrikant.

De oordopjes maken direct verbinding met een gekoppeld apparaat zodra ze uit de oplaaddoos worden gehaald. Daarnaast maakt de JBL-app het eenvoudiger dan ooit om functies aan elk oordopje toe te wijzen. Met Fast Pair van Google kan de JBL Live Pro+ TWS direct worden verbonden met een Android-apparaat.

JBL Live Pro+: waterbestendig met comfortabele pasvorm

De JBL Live Pro+ TWS-oordopjes zijn waterbestendig volgens de IPX4-norm. De koper krijgt vijf sets siliconen oordopjes voor een perfecte pasvorm. “De oordopjes moeten zich aan jou aanpassen, niet andersom,” aldus JBL. Het geluid en de functies van de JBL Live Pro+-oordopjes kan eenvoudig aan de persoonlijke smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones App.

Binnenkort in dit theater: een recensie van de JBL Live Pro+. Er zal ook een actie volgen waarbij lezers betrokken zullen worden.

JBL Live Pro+: prijs en leveringsinformatie

De koper kan kiezen uit de kleuren zwart, wit, roze en beige. De JBL Live Pro + heeft een adviesprijs van 179 euro.


EDITORS' CHOICE